Cum a trăit familia Alexandrei Stan momentul dramatic de la Survivor România. Clipe devastatoare

Cum a trăit familia Alexandrei Stan momentul dramatic de la Survivor România. Clipe devastatoare
Cum vede familia Alexandrei Stan experiența trăită de artistă la Survivor

Sora Alexandrei Stan a venit cu dezvăluiri aparte din rândul trăirilor pe care le-au avut cei din familia artistei în fiecare seară de emisie a show-ului Survivor România 2021.

Dezvăluiri din mijlocul familiei Alexandrei Stan

Andreea Stan a subliniat episodul dramatic în care Alexandra a fost agresată de fostul iubit, episod care a fost reamintit după un joc mai violent din cadrul emisiunii sportive. Alexandra Stan a reușit să devină cunoscută în țară, dar și la nivel internațional, iar anul acesta fanii o pot vedea mai transparentă decât a fost vreodată în timp ce întâmpină experiențe unice.

Aceasta e una din cele mai criticate concurente de la Survivor din cauza faptului că nu reușește să aducă puncte și astfel trage echipa în jos. Din păcate, a fost nu de puține ori în mijlocul unor scandaluri aparte înntre membri echipei roșii.

„Am plâns toți. Am plâns atât de tare și atât de supărată am fost că în momentul acela a trebuit să treacă prin asta. Mi-am dat seama cât de tare suferă, mi-am dat seama că este reală, că nu este niciun soi de truc de a impresiona publicul cu plânsete. Adică se și vede că plânge de la un moment dat Zanni i-a și zis: ”plângi urât”. Plânge cum simte. Am plâns toți. Și eu, și mama, și fata mea. Toți am suferit cu ea. Pentru că știm prin ce a trecut”, a detaliat sora celebrei cântărețe.

„Nu cred că a trecut peste momentele acelea”

„Nu cred că a trecut peste momentele acelea. Drept urmare reacția ei de acum din competiție…nu cred că poți să treci. Numai cine trece prin asta poate să înțeleagă. A făcut terapie și a spus tot timpul asta..și că fără terapie nu avea cum să depășească momentul. Dar au rămas acolo rănile, drept urmare, nu suportă violența de niciun fel, nici fizică, nici verbală.

Este o fire puternică pentru că dacă n-ar fi fost nu ar fi putut să treacă printre atâtea, prin câte a trecut de-a lungul anilor. Dar are și ea sensibilitatea ei pusă bine acolo și ea are foarte mare încredere în oameni. Are tot timpul așteptări de la oameni. Crede că dacă ea oferă sinceritate și afecțiune, oamenii îi vor întoarce, lucru care nu ni se întâmplă niciunuia în viața de zi cu zi. Au fost și momente cu Georgiana, când s-a văzut că a compătimit-o de fiecare dată și mergea după ea să o liniștească când ceilalți îi vorbeau urât. Dar pe altă parte Georgiana o nominaliza…”
Andreea Stan (Sursa: wowbiz.ro)