Idilă surpriză la Survivor România?! Alexandra Stan, dată de gol de un coechipier

Idilă surpriză la Survivor România?! Alexandra Stan, dată de gol de un coechipier
Alexandra Stan, apropieri suspecte de un coleg de la Survivor

Idilă surpriză la Survivor România?! Alexandra Stan, dată de gol de un coechipier. De cine s-ar fi apropiat cântăreața în show-ul de la Kanal D, citiți în articolul de mai jos.

Alexandra Stan, apropiere suspectă de coleg. Se formează un nou cuplu la Survivor România

S-a format o idilă surpriză la Survivor România!? Cântăreața Alexandra Stan a fost dată de gol de un coechipier. Nimeni nu ar fi crezut asta, pentru că cei doi, în fața camerelor de vederi, par că se urăsc, de fapt.

Cosmin Stanciu de la Survivor România crede că a observat o apropiere nefirească între doi colegi din echipa Faimoșilor. Astfel, discuțiile aprinse nu mai contenesc în echipa Faimoșilor, chiar și atunci când reușesc să îi bată pe Războinici. La televizor, relațiile dintre concurenți par tensionate, însă nu totul e chiar așa.

Cine ar fi remarcat apropierea dintre cei doi

Cosmin Stanciu a remarcat apropierea dintre cei doi colegi de echipă, chiar dacă aceștia în fața telespectatorilor par să se urască. Faimosul Cosmin Stanciu crede că între Zanni și Alexandra Stan există o legătură mai specială. Cosmin Stanciu nu vrea să declare cu certitudine că între ei s-a înfiripat ceva, dar susține că aceștia se înțeleg foarte bine, ”nefiresc” de bine.

Cu toate astea, Cosmin Stanciu a lăsat să se înțeleagă că adevărul va ieși la iveală pe parcurul show-ului TV, totul fiind doar o chestiune de timp până când Alexandra Stan și Zanni își vor da arama pe față.

Apropiere specială între Alexandra Stan și colegul ei

Este o apropiere mai specială între Alexandra și Zanni, însă cred că este vorba doar de amiciție și o conexiune ca și prieteni. Se înțeleg bine din punctul asta de vedere. Eu așa văd, dacă e ceva mai mult… nu mă pot exprima. O să iasă la iveală pe parcurs”, a declarat Faimosul Cosmin Stanciu, potrivit wowbiz.ro.

Faimosul Zannidache, până una alta, este favoritul telespectatorilor pentru spiritul de luptător pe care îl are, precum și pentru caracterul său. Faimosul a arătat telespectatorilor că este un tânăr sincer, asumat și care spune și face ce gândește.

Zanni, părăsit de mamă

Zanni a vorbit pentru prima oară despre mama lui în cadrul concursului Survivor România. Femeia l-a abandonat într-un orfelinat și a plecat în Grecia.

Spre surprinderea tuturor, Zanni a dezvăluit că a ținut legătura cu mama sa în tot acest timp. În plus, Alexandra Stan a declarat că poate Zanni a fost votat și de cea care i-adat viață.

Alexandra Stan, despre Zanni

Am avut mai devreme o discuție cu Zanni, l-am felicitat (n.red. pentru că a ieșit favoritul publicului), a fost drăgut. Și nu știu cum a venit vorba de mama lui. Aaa, a spus el că poate l-a votat mama lui, că data viitoare poate îi scrie mama lui.

Eu nu știam că el a ținut legătura cu mama lui, nici n-am vrut să intru prea adânc pentru că nu știam cât de deschis este el”, a spus Alexandra Stan.

Urmăriți Playtech.ro și pe