29 ian. 2021 | 08:06

Idilă surpriză la Survivor România?! Alexandra Stan, dată de gol de un coechipier

Monden
Idilă surpriză la Survivor România?! Alexandra Stan, dată de gol de un coechipier
Alexandra Stan, apropieri suspecte de un coleg de la Survivor

Idilă surpriză la Survivor România?! Alexandra Stan, dată de gol de un coechipier. De cine s-ar fi apropiat cântăreața în show-ul de la Kanal D, citiți în articolul de mai jos.

Alexandra Stan, apropiere suspectă de coleg. Se formează un nou cuplu la Survivor România

S-a format o idilă surpriză la Survivor România!? Cântăreața Alexandra Stan a fost dată de gol de un coechipier. Nimeni nu ar fi crezut asta, pentru că cei doi, în fața camerelor de vederi, par că se urăsc, de fapt.

Cosmin Stanciu de la Survivor România crede că a observat o apropiere nefirească între doi colegi din echipa Faimoșilor. Astfel, discuțiile aprinse nu mai contenesc în echipa Faimoșilor, chiar și atunci când reușesc să îi bată pe Războinici. La televizor, relațiile dintre concurenți par tensionate, însă nu totul e chiar așa.

Cine ar fi remarcat apropierea dintre cei doi

Cosmin Stanciu a remarcat apropierea dintre cei doi colegi de echipă, chiar dacă aceștia în fața telespectatorilor par să se urască. Faimosul Cosmin Stanciu crede că între Zanni și Alexandra Stan există o legătură mai specială. Cosmin Stanciu nu vrea să declare cu certitudine că între ei s-a înfiripat ceva, dar susține că aceștia se înțeleg foarte bine, ”nefiresc” de bine.

Cu toate astea, Cosmin Stanciu a lăsat să se înțeleagă că adevărul va ieși la iveală pe parcurul show-ului TV, totul fiind doar o chestiune de timp până când Alexandra Stan și Zanni își vor da arama pe față.

Apropiere specială între Alexandra Stan și colegul ei

Este o apropiere mai specială între Alexandra și Zanni, însă cred că este vorba doar de amiciție și o conexiune ca și prieteni. Se înțeleg bine din punctul asta de vedere. Eu așa văd, dacă e ceva mai mult… nu mă pot exprima. O să iasă la iveală pe parcurs”, a declarat Faimosul Cosmin Stanciu, potrivit wowbiz.ro.

Faimosul Zannidache, până una alta, este favoritul telespectatorilor pentru spiritul de luptător pe care îl are, precum și pentru caracterul său. Faimosul a arătat telespectatorilor că este un tânăr sincer, asumat și care spune și face ce gândește.

Zanni, părăsit de mamă

Zanni a vorbit pentru prima oară despre mama lui în cadrul concursului Survivor România. Femeia l-a abandonat într-un orfelinat și a plecat în Grecia.

Spre surprinderea tuturor, Zanni a dezvăluit că a ținut legătura cu mama sa în tot acest timp. În plus, Alexandra Stan a declarat că poate Zanni a fost votat și de cea care i-adat viață.

Alexandra Stan, despre Zanni

Am avut mai devreme o discuție cu Zanni, l-am felicitat (n.red. pentru că a ieșit favoritul publicului), a fost drăgut. Și nu știu cum a venit vorba de mama lui. Aaa, a spus el că poate l-a votat mama lui, că data viitoare poate îi scrie mama lui.

Eu nu știam că el a ținut legătura cu mama lui, nici n-am vrut să intru prea adânc pentru că nu știam cât de deschis este el”, a spus Alexandra Stan.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Vladimir Putin a luat decizia finală. Nu mai e cale de întoarcere
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro