Cum a scăpat Andreea Antonescu de eliminare. Ce s-a întâmplat la Survivor, e atât de norocoasă

Cum a scăpat Andreea Antonescu de eliminare. Ce s-a întâmplat la Survivor, e atât de norocoasă
Cum a scapat Andreea Antonescu de eliminare

Un nou Consiliu, o nouă eliminare la Survivor România. Andreea Antonescu a scăpat, și de această dată, ca prin urechile acului de la părăsirea competiției din jungla dominicană. Ce s-a întâmplat duminică seară și cine a fost eliminat din jungla dominicană.

Cum a scăpat Andreea Antonescu de eliminare

Faimoșii au pierdut jocul de comunicare, fiind umiliți de Războinici cu un scor dureros de 10 la 3. Surpriza serii a venit din partea Elenei Marin, care l-a votat pe colegul său de echipă Sebastian Chitoșcă, pentru a pleca din concurs. Din fericire pentru echipa roșie, cea care a părăsit competiția Survivor duminică seara, a fost Romina, după ce a fost nominalizată, din criterii sportive, de către Andrei de la Războinici. Zanni a atacat-o pe Andreea Antonescu în timpul Consiliului. Artistul a propus-o spre eliminare pe cântăreață, considerând-o veriga slabă a Faimoșilor.

„Noi chiar vrem să plece cineva de la noi, sperăm să fie ea, dar nu pentru că nu ne-a plăcut nouă prezența ei, ci pentru că fugim după mâncare, nu mai gândim…Am zis hai să facem pace cu Elena, eu nu mă certam cu ea, eu eram eu însumi și ea îmi reproșa niște chestii, trăgea niște sfori care erau plauzibile pentru oamenii de acasă.

Andreea, în prima săptămână, a fost relaxată, a zis că îi place de noi că suntem asumați. A fost o discuție în care ea nu a mai fost relaxată în privința acestei discuții, acestei decizii, a ridicat tonul. Este dreptul meu să-mi dau seama, pe zi ce trece, că-mi calculez șansele de a câștiga comunicarea, șansele de a vorbi cu cei de acasă. Îmi recalculez părerile și ea sublinia că noi prea suntem nehotărâți. Eu îi spuneam problema principală…că pierdem din cauza ei. Andreea este alianța de rezervă a Elenei. O votez și sportiv și social.”, a declarat Zanni la Surivor România.

Romina de la Războinici, eliminată de la Survivor România

Andrei din echipa albastră a ieșit pe locul doi în preferințele publicului din România, lucru care l-a făcut extrem de bucuros, sportivul mărturisind că nu se aștepta la o asemenea surpriză. Andrei s-a simțit stânjenit și i-a părut rău că trebuie să nominalizeze pe cineva de la Războinici, însă s-a conformat regulilor jocurilor și a votat-o pe Romina, motivându-și alegerea făcută pe criterii sportive.

Blondina și-a luat rămas bun de la coechipierii săi, cu ochii în lacrimi. Tensiunile dintre Sorin și Albert par să nu mai dispară. Cel din urmă a cumulat, a doua săptămână consecutivă, cele mai multe voturi din partea publicului și a profitat de acest avantaj pentru a-l propune pe Sorin spre eliminare, invocând motive sociale, fiind de părere că Războinicul are ceva personal cu el și că este convins că ar vrea să scape de el cât mai repede.

„Vreau să le mulțumesc oamenilor de acasa. Nu mă așteptam să ies pe locul doi, mă bucur. Sunt trist că trebuie să nominalizez pe cineva. Sper că am reușit să-mi fac familia mai mândră decât este

Atunci când am intrat în concurs am spus că voi vota pe criterii sportive. În prezent nu am pe cine să votez, toți sunt buni. Am avut puțin timp să mă decid și sper din suflet să nu iasa. Motivul este că majoritatea punctelor aduse au fost aduse cu verigile slabe de la Faimoși. Acea persoană este Romina”, a spus Andrei de la Războinici la ultimul Consiliu de la Survivor România.