Va fi eliminată de la Survivor România 2021? Concurenta a decis să rupă tăcerea: ”Mă simt în pericol”

Va fi eliminată de la Survivor România 2021? Concurenta a decis să rupă tăcerea: ”Mă simt în pericol”
Va fi eliminată de la Survivor România 2021?

Ediția de vineri a show-ului ”Survivor România 2021” a adus telespectatorii din nou în postura de alegători, după ce Războincii și-au pus pe masă nominalizatul, pe Albert, după ce au pierdut jocul de imunitate. Urmează o nouă luptă cu același scop, în urma căreia fie Faimoșii, fie din nou cei albaștrii, își vor trimite un membru spre eliminare. Elena Marin este concurenta care se simte vizată la următorul consiliu. Războiul cu Zanni și-a pus amprenta asupra psihicului său.

Elena Marin, ținta coechipierilor la viitorul consiliu de eliminare? Își face griji că va fi nominalizată

Concurenții de la ”Survivor România” sunt eliminați rând pe rând. Elena Marin se simte vizată de următoarele schimbări în grup. Faimoasa a mărturisit că dacă echipa va pierde următorul joc de imunitate este sigură ca o să fie cea propusă spre eliminare. Teama dansatoarei vine din faptul că săptămâna precedentă, după ce l-a nominalizat pe Zanni pentru a ieși din competiție, acesta i-a declarat război.

„Toate lucrurile astea își pun amprenta. Mă simt în pericol, mai ales acum cu acest război declarat deschis. Îmi doresc din inimă să câștigăm, pentru că o să mă simt vizată. Important e să câștigăm ca echipă și trebuie să mergem la război. Dacă pierdem, va fi dificil”, a declarat ea.

Deși Elena Marin îi este țintă, după cum chiar acesta a declarat, Zanni mai are o concurentă pe care nu o vede cu ochi buni, dar doar din punct de vedere sportiv. Andreea Antonescu a intrat în vizorul Faimosului.

„Nu putem câștiga pentru că Andreea Antonescu e Alexandra Stan. Nu aleargă. Nu avem cum să spunem că vrem să câștigăm imunitatea. Cum să stai liniștit cu Andreea Antonescu. Eu sunt individualist, nu mă interesează de echipă, toți sunt așa, dar nu vor să recunoască. Toți spun să fim o echipă, să câștigăm, pentru că se simt verigi slabe și vor să mai stea câte o săptămână aici”, a spus Zanni.

Cine este Elena Marin? 

Elena Marin a avut legături cu actoria, obținând roluri în seriale precum ”Secretul Mariei”, ”Burlacii”, ”Spitalul de Urgență”, a fost asistentă TV la Antena Stars și a apărut în videoclipurile unor artiști ca Anda Adam, Dan Bălan, Connect-R și Andreea Bălan. Ea a practicat gimnastica la Clubul Sportiv al Școlii Generale 3 ce aparținea echipei STEAUA, ulterior a devenit instructor de dans sportiv și a predat ore de balet clasic și dans sportiv.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI