Andreea Antonescu, umilită la Survivor România 2021. A fost jignită de colegii ei, fără rușine VIDEO

Andreea Antonescu, umilită la Survivor România 2021. A fost jignită de colegii ei, fără rușine VIDEO
Andreea Antonescu, umilită la Survivor România 2021. A fost jignită de colegii ei, fără rușine VIDEO

Deși cea mai apreciată dintre colege de către partea masculină a echipei, pe Andreea Antonescu o trage în jos acțiunea de pe traseu, astfel că foamea, cauzată de pierderea jocurilor, l-a făcut pe un Faimos să îi aducă o serie de reproșuri. „Când ea nu joacă, ne bucurăm”, a completat Culiță Sterp.

Survivor România 2021. Andreea Antonescu, umilită de un coleg

Faimoșii o vor face praf pe Andreea Antonescu în ediția de sâmbătă, 13 martie, a concursului ”Survivor”. Sebastin Chitoșcă a răbufnit la adresa colegei sale, pe care a acuzat-o că nu este bună pe traseu și că bagă intrigi între concurenți. Culiță Stept și Zannidache sunt de acord cu fostbalistul.

  • Sebastia Chitoșcă: Tu oricum nu ai ce să facă pe niciun traseu. Tu mergi pe traseu în loc să alergi, Andreea!
  • Culiță Sterp: Ne e greu! Când ea nu joacă, noi ne bucurăm.
  • Sebastian Chitoșcă: Ești cea mai îmbârligătoare, ești cea mai falsă, ești cea mai teatrală! Stai ca alea, ca bătrânele alea de 80 de ani și asculți după copaci.
  • Zanni: Ea nu poate să facă altceva între noi decât să ne dezbine.

Echipa Războinicilor fierbe. Voturile de la consiliul de eliminare au pus paie pe foc

Și în echipa albastră sunt tensiuni, care s-au așternut după cel mai recent consiliu de eliminare, ce l-a avut protagonist pe Albert Oprea, nominalizat în unanimitate de către colegi. El se află pentru a doua oară în această postură. Anterior, acesta a fost salvat de public, care l-a votat în număr mare.

  • Maria: A ajuns la concluzia asta, că altfel nu se integrează.
  • Andrei: Am auzit discuții, la unele am fost și de față. Toți au zis că o să te voteze pe tine.
  • Albert Oprea: Toți, toți?
  • Andrei: Nu toți, toți, dar majoritatea.

Din păcate, Andreea Antonescu nu are mulți prieteni în cadrul competiției din Republica Dominicană. Colega ei, Ana, a mărturisit direct ce sentimente are pentru jumătatea brunetă a trupei Andre. Aceasta a adăugat că o va vota fără ezitare pe Andreea:

„Nu o să aducă niciodată un punct pentru echipă și o să murim de foame. Votez pentru Andreea din acest motiv”, a mărturisit Ana Porgras despre Andreea Antonescu, în timpul ediției de sâmbătă seară a Survivor România 2021, de la Kanal D.

Urmează un nou joc pentru imunitate

Faimoșii și Războinicii se luptă în această seară pentru cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii. Concurenții sunt puși în fața unui traseu diferit, la care punctele forte sunt atenția și în special echilibrul. În urma acestuia, tabăra pierzătoare își va trimite un coleg la votul publicului, acesta fiind judecătorul care va decide dacă este momentul ca supraviețuitorul să părăsească jungla sau nu.

Din păcate, Andreea Antonescu a fost nominalizată pentru eliminare sâmbătă seară, 13 martie. Aceasta a primit 5 voturi, 2 voturi a mai primit Sebastian, în timp ce restul de voturi nu au mai fost divulgate de prezentatorul emisiunii.