Cel mai bine plătit concurent de la Survivor 2021 ia o avere. Suma colosală per ediție (exclusiv)

Cel mai bine plătit concurent de la Survivor 2021 ia o avere. Suma colosală per ediție (exclusiv)
Cel mai bine plătit concurent de la Survivor 2021

Lista Faimoșilor care s-au avântat în jungla din Republica Dominicană a fost completată de Jador, concurent despre care s-a aflat târziu că va participa la concursul de supraviețuire de la Kanal D. Cântărețul este printre cei mai apreciați soliști din România, devenind rapid un nume cu greutate în industria muzicală autohtonă după colaborarea cu Alex Velea. Notorietatea nu i-a fost de ajuns, astfel că în iarna lui 2020 a decis că vrea să lupte până la sânge pe traseele de la ”Survivor România”, pentru a-și demonstra cât de puternic este. Faimosul și-a negociat plecarea, în final reușind să scoată de la echipa emisiunii o sumă fabuloasă. Este și cea mai mare acordată unui participant din cei prezenți în acest sezon.

Jador, cel mai bine plătit concurent de la Survivor 2021

„Cel mai grav lucru pe care l-aș putea face acolo e să fur mâncarea cuiva. Aș fi în stare. Dacă știi câtă mâncare am furat eu la școală…că n-aveam bani de pachet. O să încerc să mai pescuiesc”, spunea Jador într-un interviu pentru Kanal D, înainte de a păși pe noul târăm care deja de două luni îi este casă.

Până la acest moment, nu se cunoaște că ar fi furat mâncarea cuiva, după cum prevestea înainte de a pleca în Dominicană, dar în fiecare ediție recunoaște că foamea este un factor cu care se luptă cu greu. Totul, cu un preț. Pe lângă experiență și redescoperire, vedeta primește cei mai mulți bani dintre concurenții din ”Survivor”.

Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână 

„Jador și-ar fi negociat plecarea la Survivor extrem de dur. Ar fi cerut peste 5.000 de euro pe săptămână, ar fi cel mai bine plătit concurent de acolo. Nici în primul sezon n-ar mai fi fost sume din acestea la vreun concurent. Dacă rezistă 4-5 luni în Dominicană… face o mică avere. La un simplu calcul, dacă ar încasa 5.000 de euro pe săptămână, într-o lună ar câștiga 20.000 de euro dintr-un foc”, afirmau surse din anturajul artistului, conform Ciao!.

Potrivit Impact, alți oameni din apropierea lui au povestit că, în urma participării în cadrul concursului, cântărețul ar primi 1.700 de euro pe ediție. Artistul e cotat astfel fiindcă știe să facă spectacol atât pe scenă, cât și în cadrul competiției, fiind unul dintre cei mai populari participanți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI