Cum a reacționat șoferul care a omorât o familie întreagă, în Tulcea. Când a ajuns pe mâna poliției, a fost cuprins de panică

Autor: Chivu Ana - 14:47, 14 aug. 2019
Reacția șoferului care a omorât 3 persoane în Tulcea

Șoferul care a omorât o familie întreagă din Tulcea a reacționat pentru prima oară în privința accidentului pe care l-a produs. Totul s-a petrecut în localitatea Văcăreni. Conducătorul mașinii morții a precizat că a fugit de la locul evenimentului rutier pentru că era extrem de speriat. Bărbatul se află în momentul acesta în arest preventiv.

Reacția șoferului care a omorât o familie întreagă din Tulcea

Șoferul care a provocat accidentul cumplit din localitatea Văcăreni, județul Tulcea, a mărturisit pas cu pas anchetatorilor cum s-a petrecut totul. Amintim că accidentul a fost transmis live pe o rețea de socizlizare. Bărbatul gonea pe șosea și a aterizat chiar în curtea femeii gravide pe care a omorât-o.

„Am văzut holbaria de praf aici şi deodată am văzut maşina în spate. Nu am realizat nimic, a spus soțul femeii ucise. În accident au murit un băiețel, o gravidă și o bătrână. „La audiere a spus, între altele, că regretă cele petrecute, că au murit oameni”, au precizat surse din rândul anchetatorilor.

Mărturiile incredibile ale șoferului care a transmis live accidentul provocat de el în care a omorât o familie
Mărturiile incredibile ale șoferului care a transmis live accidentul provocat de el în care a omorât o familie

Trei morți de la un live pe Facebook

Marcel Radu, aflat în arest preventiv, le-a mărturisit achetatorilor că a fugit de la locul tragediei pentru că era speriat când a văzut victimele. Conform martorilor, conducea cu 300 de kilometri pe oră în momentul în care bolidul său a ajuns într-o curte de la marginea drumului. În cursul zilei de ieri, familia îndoliată i-a condus pe ultimul drum pe băiatul de trei ani și pe mama lui, Fatma, în vârstă de 26 de ani. A doua tânără însărcinată ce a fost rănită în urma impactului este și acum în stare gravă la spital, dar este stabilă, transmit surse medicale.

Marcel Radu, în vâsrtă de 39 de ani, este bărbatul care a ucis în curusl zilei de duminică, 11 august, o întreagă familie. Acesta se filma și se fălea cu autoturismul pe care îl conducea. Bărbatul le-a spus autorităților că a făcut-o din teribilism și că era mândru de mașina sa, un BMW argintiu, care a luat foc imediat după accident.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI