12 aug. 2019 | 15:54

Mai joacă Simona Halep la Cincinnati? Mesajul îngrijorător postat după accidentarea de la Rogers Cup

Știri generale
Mai joacă Simona Halep la Cincinnati? Mesajul îngrijorător postat după accidentarea de la Rogers Cup

Simona Halep ar urma să joace, miercuri, 14 august 2019, la turneul de la Cincinnati, împotriva învingătoarei dintre Carla Suarez Navarro şi Ekaterina Alexandrova. Cu două zile înainte de debutul în cadrul competiției, numărul 4 WTA a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare și a dat de înțeles că va juca doar dacă se va recupera complet după accidentarea de la Rogers Cup.

Simona Halep ar putea rata turneul de la Cincinnati

Simona Halep a abandonat în sferturile de finală de la Rogers Cup, acuzând o accidentare la picior. Sportiva ar trebui să joace miercuri la Cincinnati, dar se pare că problemele de sănătate îi dau în continuare bătăi de cap și ar putea rata turneul dacă nu se va reface complet. Numărul 4 WTA a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram, însoțit de o poză cu piciorul încă bandajat. „E timpul pentru tratament”, a scris Simona pe rețeaua de socializare.

Chiar dacă nu se simte bine, Halep a făcut deplasarea la Cincinnati și speră să poată juca în cadrul turneului, întrucât are de apărat finala de anul trecut, pierdută în fața olandezei Kiki Bertens. Campioana de la Wimbledon se află pe tabloul principal și intră direct în turul al doilea. În cazul în care nu va juca, Simona va coborî două poziții în clasamentul WTA și va ajunge pe locul 6, ceea ce îi va îngreuna parcursul la US Open, unde anul trecut a fost eliminată în primul tur.

Chiar dacă s-a retras în sferturi la Rogers Cup, constănțeanca se menține pe locul 4 în ierarhia WTA, cu 5.223 de puncte. Pe locul 3 se află Karolina Pliskova, cu 6.125 de puncte, pe 2 e Ashleigh Barty, cu 6.256 de puncte, iar prima poziție este ocupată de japoneza Naomi Osaka (6.417 puncte). Câștigătoarea Rogers Cup 2019, canadianca de origine română Bianca Andreescu, a urcat până pe locul 14, cu 2.837 de puncte.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro