Cum a reacționat Dani Oțil când a văzut-o pe Gabriela Prisăcariu în platou la Neatza. Toți au râs

Cum a reacționat Dani Oțil când a văzut-o pe Gabriela Prisăcariu în platou la Neatza. Toți au râs
Cum a reactionat Dani Otil cand a vazut-o pe Gabriela Prisacariu la Neatza

În platoul ediției de azi de la Neatza cu Răzvan și Dani a avut loc rubrica de stil, iar de data aceasta soția lui Dani Oțil a fost îmbrăcată în port popular. Dani Oțil nu a rămas indiferent la vederea soției sale în ie și catrință, și, evident, a avut o remarcă în stilul caracteristic. Toți cei de față au izbucnit în râs. Iată de ce!

Cum a reacționat Dani Oțil când a văzut-o pe Gabriela Prisăcariu în platou la Neatza

Dani Oțil a avut o surpriză de zile mari când aceasta și-a făcut apariția în platoul emisiunii, în postura de fotomodel. Ea a purtat, de această dată, haine ce aparțin portului popular, dat fiind faptul că ieri românii au sărbătorit Ziua Națională a României. Văzând-o pe soția sa în ie și catrință, Dani Oțil a reacționat:

„Tradiția nu spune oare că astea măritate trebuie să poarte și batic pe cap?”, a spus Dani Oțil, fixat cu privirea de Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a revenit la silueta de dinainte de sarcină

De altfel, soția lui Dani Oțil a revenit rapid la silueta de dinainte de sarcină, iar după cinci săptămâni, Gabriela Prisăcariu a afișat un trup de zile mari.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză.

Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor„, spunea vedeta pe rețelele de socializare, la puțin timp după ce l-a adus pe lume pe Luca Tiago.

Recent, Gabriela Prisăcariu a publicat și o imagine cu chipul fiului ei, Luca Tiago. Micuțul îi seamănă perfect.

„Îi zicem copilului Luca maimuca. Îi arătăm camera care e decorată cu diferite animale și am văzut că a reacționat la leu. Ne-am zis că fratele mai mic nu o să existe”, spunea Dani Oțil, recent.

Dani Oțil vorbește adesea în emisiune despre fiul său, căruia la naștere i-a dedicat și o scrisoare.

„Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄 Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. (…)”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI