Motivul pentru care Dani Oțil e mereu obosit. Cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu

Motivul pentru care Dani Oțil e mereu obosit. Cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu
De ce Dani Oțil este mereu supărat

Dani Oțil este mereu obosit. Care este motivul pentru starea acestuia: Chiar soția prezentatorului l-a surprins astfel. Ce se întâmplă cu celebrul moderator de la Antena 1. Fanii au fost surprinși de ipostaza în care l-au văzut.

Dani Oțil, mereu obosit: cum l-a surprins Gabriela Prisăcariu?

Dani Oțil le mărturisește aproape zilnic telespectatorilor de la Neatza faptul că este din ce în ce mai obosit pe zi ce trece. Prezentatorul TV și-a intrat pe deplin în rolul de tată și își petrece nopțile alături de fiul său. Cei doi soți trăiesc una din cele mai frumoase perioade din viața lor, dar și una din cele mai grele.

Luca Tiago le face nopțile albe, iar lumea lor s-a schimbat de la un capăt la altul din orice punct de vedere, mai cu seamă din cel al programului de somn. Deși extrem de obosiți, proaspeții părinți sunt extrem de fericiți de fructul iubirii lor.

Cu toate că Dani Oțil se prezintă foarte devreme la program pentru a putea fi pregătit pentru fanii show-ului matinal de la Antena, nu-și lasă partenera singură în astfel de momente. Gabriela Prisăcariu chiar l-a surprins în timp ce voia să-l adoarmă pe Luca Tiago.

„Te trezesc la cinci”

Din nefericire, se pare că micuțul a luat din energia tatălui și nu dorește nicicum să se conformeze orelor de odihnă. Luca a continuat că gângurească mult timp, iar prezentatorul TV nu s-a putut abține și i-a răspuns, dar nu pe limba bebelușilor.

Cel din urmă l-a avertizat că o să-l trezească nu mai devreme de ora cinci pentru a se revanșa pentru noaptea grea. De asemenea, vedeta l-a întrebat dacă nu cumva ar vrea el să preia sarcinile sale și să prezinte el emisiunea.

„Hai că-mi povestești mâine, vorbim la micul dejun. Te trezesc la cinci jur. Nu te duci tu la matinal”, i-a spus Dani Oțil fiului său.

Vedeta nu se gândește la al doilea copil

„Acum ceva timp am primit de la o prietenă de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o păpușă ce imită greutatea și morfologia unui copil de câteva luni. Am făcut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravidă și lăuza trei sferturi din viață sa.

Bulișor (n.r. – păpușă) a venit la Neatza, am pus două poze pe Instagram și atunci mi s-a spus că îmi stă atât de bine, încât a rămas soția gravidă. Așa se întâmplă când te uiți la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac”, a declarat amuzat de situație, Dani Oțil, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI