Ce nu a făcut niciodată Dani Oțil cu fostele iubite. Abia acum a spus totul

Ce nu a făcut niciodată Dani Oțil cu fostele iubite. Abia acum a spus totul
Dani Oțil și-a surprins fanii. Ce a dezvăluit despre fostele partenere

Dani Oțil a făcut dezvăluiri despre fostele relații! Prezentatorul de televiziune și-a găsit liniștea în brațele soției sale, Gabriela Prisăcariu. Acesta a devenit tătic de curând, așa că viața lui s-a schimbat total. Totuși, el a mărturisit ce nu a făcut niciodată alături de fostele partenere.

Dani Oțil a dat cărțile pe față. Ce a spus despre fostele relații

Dani Oțil bucură telespectatorii de la Antena 1 în fiecare dimineață prin glumele pe care le face sau prin întâmplările pline de umor pe care le dezvăluie. Acesta trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu femeia care l-a făcut tătic, Gabriela Prisăcariu.

Cei doi trăiesc momente minunate de când au devenit părinții unui băiețel, Luca. Totuși, prezentatorul de televiziune le-a dezvăluit fanilor că viața de proaspăt tătic nu este așa de ușoară precum crede lumea. Nu de puține ori prezentatorul TV a recunoscut că nu se poate odihni așa cum trebuie.

„Nu am avut multă experință în domeniu”

De această dată, Dani Oțil a vorbit despre fostele partenere. Simpaticul prezentator de televiziune de la Neatza cu Răzvan și Dani a povestit că despărțirile de fostele iubite nu au fost unele furtunoase. Mai exact, acesta nu s-a separat niciodată de femeile pe care le-a iubit cu scandal.

„Nu m-am despărțit cu ceartă niciodată. Bine, nici nu am avut multă experiență în domeniu.”, a povestit Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu din partea lui Dani Oțil: ‘Nu pot să egalez cadoul ăsta’

Dani Oțil a uitat de burlăcie și se bucură nu doar de o soție frumoasă, ci și de un copilaș minunat. Prezentatorul de televiziune își binedispune fanii prin numeroasele povești pe care le spune despre partenera lui.

Colegul lui Răzvan Simion i-a amuzat pe admiratori în trecut, când a spus ce i-a cumpărat Gabrielei Prisăcariu cu ocazia zilei sale de naștere. Nu mulți s-ar fi așteptat la așa ceva!

„Azi e ziua soției, n-am cum să trec peste asta. Eu sunt o fire competitivă. În mintea mea e o competiție continuă și nu pot să intru în competiție cu ce mi-a făcut soția – un salam de biscuiți.

Îi zic salam de biscuiți copilului că așa se face pe zi ce trece. Indiferent de ce i-aș lua nu pot să egalez cadoul ăsta…așa că i-am luat o cremă de picioare. La mulți ani și felicitări și mulțumesc pentru că ne suporți pe toți!”, povestea Dani Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI