16 mart. 2021 | 13:28

Cum a învățat-o Anna Lesko limba rusă pe Monica Bârlădeanu. Secretul aflat după 20 de ani

Monden
Cum a învățat-o Anna Lesko limba rusă pe Monica Bârlădeanu. Secretul aflat după 20 de ani
Cum a învățat-o Anna Lesko limba rusă pe Monica Bârlădeanu

Secretul aflat după 20 de ani. Anna Lesko și Monica Bârlădeanu sunt prietene foarte bune de două decenii, iar peripețiile pe care le-au împărtășit sunt savuroase. Cum a învățat-o fosta concurentă de la Ferma limba rusă pe actrița din Vlad.

Cum a învățat-o Anna Lesko limba rusă pe Monica Bârlădeanu

Încurcate sunt căile prieteniei, nu-i așa? Cine ar fi spus că Anna Lesko și Monica Bârlădeanu există o prietenie atât de strânsă? Puțini sunt cei care știu că pe frumoasa actriță din Vlad și senzuala cântăreață le leagă 20 de ani de prietenie. Cele două vedete se cunosc din 2001 și sunt foarte apropiate, lucru pe care l-au dezvăluit, în direct, la PRO TV.

Invitată pe canapeaua de la Vorbește Lumea, Monica Bârlădeanu nu s-a putut așeza până nu a salutat-o pe draga ei prietenă Anna Lesko, care gătea o rețetă senzațională la masa de lucru, complimentând-o în fel și chip. Alături de designerul Aura Cercel, cele trei femei le-au mărturisit lui Cove și frumoasei Lora că se cunosc de două decenii.

Mai mult de atât, Anna Lesko, cunoscută pentru memoria ei fantastică, și-a amintit de vremurile din tinerețe când cele trei prietene petreceau foarte mult timp împreună.

Anna Lesko: Monica venea și îmi zicea „Anna, trebuie să mă înveți rusa, că e foarte important!. Avea nevoie pentru că avea un interviu foarte important.

Monica: Da, așa este. Am lucrat ca producatoare la o companie în care se vorbea rusa. Ia uite ce memorie ai. Și ne adunam toate,  dormeam la Aura (n.r. – designerul Aura Cercel) acasă, făceam sleepovers, dormeam împreună.

Anna Lesko: Aura ne trezea dimineața și punea „Tânăr și neliniștit”, să ne uitam. Seara ne puneam la patru ace și ieșeam în oraș.

Aura Cercel, primul designer român care a îmbrăcat vedetele de la Hollywood pentru premiile OSCAR

Monica Bârlădeanu nu este singura româncă de succes care a cunoscut celebritatea peste hotare. Aura Cercel este unul dintre cei mai apreciați designeri ai momentului.

Blondina a mărturisit, în direct, la Vorbește Lumea că este primul creator de modă autohton care a îmbrăcat vedetele de la Hollywood pentru covorul roșu. Prima creație de-a ei a fost purtată de către actrița Ahna O’ Reilly , fosta parteneră a actorului James Franco, la premiile OSCAR.

„Am îmbrăcat-o pe Ahna O’ Reilly pentru OSCARS, ea încă era cu James Franco pe vremea aceea. Am o minte de antreprenor, îmi place să găsesc lucruri unice. Când am ajuns în Los Angeles, am găsit un magazin cu care am colaborat câțiva ani.

Apoi, prin relații și diverse cunoștiințe, am ajuns să am o rochie pe covorul roșu. Acolo (n.r. – Statele Unite ale Americii), oamenii vor sa fie speciali. Sunt foarte mulți designeri de nișă.”, a declarat Aura Cercel la Vorbește Lumea, la PRO TV.

Parteneri
Doliu în lumea artistică. A murit unul dintre cei mai importanți actori și prezentatori din România
Redactia.ro
Testul pe care numai geniile îl pot rezolva în doar 10 secunde. Poți vedea al doilea cal din imagine?
Click.ro
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
EXCLUSIV / Oana Roman a ajuns la Psihiatru. Ce s-a întâmplat cu vedeta. Primele declarații
Unica.ro
Sistemul medical din România, în alertă. A apărut boala care omoară în 48 de ore
EVZ.ro
Dorian Popa are o nouă iubită! Cum arată femeia care l-a cucerit pe artist! Imagini exclusive cu cei doi, surprinse de paparazzi 
Spynews
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
E CLAR cine va fi CÂȘTIGĂTORUL alegerilor PREZIDENȚIALE. Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, primul mesaj după ce au fost eliminați de la Asia Express. Au părăsit competiția în ediția din 16 octombrie
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro