Anna Lesko, aluzii intime în direct la Pro TV: ‘Vreau să-ți satisfac dorințele’. Cove i-a făcut jocul

Anna Lesko, aluzii intime în direct la Pro TV: ‘Vreau să-ți satisfac dorințele’. Cove i-a făcut jocul
Anna Lesko, aluzii intime în direct la Pro TV. Cove i-a făcut jocul

Nicio zi fără superba Anna Lesko. Artistă și gospodină desăvârșită, fosta concurentă de la Ferma a venit la Vorbește Lumea pentru a le găti celor doi prezentatori o rețetă gustoasă. Spiritele s-au încins la masa de lucru, acolo unde Anna Lesko și Cove au avut un schimb de replici intense. Ce i-a mărturisit frumoasta artistă colegului Lorei.

Anna Lesko, aluzii intime în direct la Pro TV

București. 16 martie 2021. Plouă neîncetat, dar în bucătăria de la Vorbește Lumea este soare. Anna Lesko a venit să încingă atmosfera și cuptoarele emisiunii de la PRO TV, cu o nouă rețetă savuroasă, spre bucuria celor doi prezentatori Cove și Lora, care abia așteptau să o revadă pe frumoasa artistă. Cu toții știm că solista este o gospodină desăvârșită, care postează cele mai gustoase rețete pe canalul său de Youtube.

Fosta concurentă de la Ferma a venit sa le gătească prietenilor săi dragi de la Vorbește Lumea, spre bucuria bărbaților din platoul emisiunii de la PRO TV. Superba șatenă forțează primăvara prin ținutele ei senzaționale. De data aceasta, Anna Lekso a venit îmbrăcată într-o rochiță vaporoasă și decoltată, cu umerii goi, care i-a pus în evidență silueta de sirenă și trupul perfect sculptat. Un lucru este cert: cu vocea ei mieroasă, rochia care i-a pus în valoare formele voluptoase și zâmbetul de felină, artista a pus pe jar întreaga suflare masculină a României.

Anna Lesko vrea să-i satisfacă dorințele lui Cove

Anna Lesko și Cove au avut parte de un dialog spumos, în timp ce frumoasa artistă explica rețeta sa de chifteluțe de pește și cartofi dulci. Frumoasa gospodină a făcut aluzii intime în timp ce era la masa de lucru, iar Cove i-a făcut jocul, glumind așa cum face de obicei. Spiritele s-au încins atunci când cântăreața i-a spus prezentatorului că vrea să-i satisfacă dorințele. Culinare, desigur.

Reacția lui Cove a fost una amuzantă, moderatorul spunându-i Annei că și-ar dori o mâncare pe bază de varză proaspătă, deoarece el preferă prospăturile, replică ce a stârnit râsul Lorei.

Anna: Uite, Cove, când omul frământă, are nevoie și de o discuție frumoasă

Cove: Simt căldură între picioare…

Anna: E de la cuptor, am nevoie de căldură. Acum o să fac biluțele

Cove: Ai grijă cu biluțele…

Anna: Da, am. Îmi place sacoul tău foarte mult, e o nuanță drăguță. La emisiunea asta trebuie să-l determin pe Cove să-și deschidă barierele și papilele gustative

Cove: Eu, pentru azi, m-am lămurit. Pentru joi te-ai gândit ce gătim?

Anna: Eu vreau să îți satisfac ție dorințele, ce vrei tu să se întâmple joi aici, în platou, Cove?

Cove: Aș vrea ceva pe bază de varză, că varză mănânc, varză sunt. Să fie ceva proaspăt, că eu nu refuz niciodată, îmi plac prospăturile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lesko Official (@anna_lesko)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI