Cum a făcut-o iubitul Alexandrei Velniciuc să plângă. Care sunt cele mai mari defecte ale actriței

Cum a făcut-o iubitul Alexandrei Velniciuc să plângă. Care sunt cele mai mari defecte ale actriței
Cum a făcut-o iubitul Alexandrei Velniciuc să plângă.

Alexandra Velniciuc și partenerul ei de viață, Șerban Puiu, au venit azi în emisiunea ”La Măruță”, unde au participat la sosurile iuți. Au fost dezvăluite multe secrete din relația lor, o relație care datează de mai bine de două decenii.

Cum a făcut-o iubitul Alexandrei Velniciuc să plângă

Actrița Alexandra Velniciuc și regizorul Șerban Puiu au fost provocați să participe la rubrica sosurilor iuți, cea mai temută rubrică din emisiunea lui Cătălin Măruță. La această rubrică, Alexandra Velniciuc a mărturisit că dacă ar fi obligată să îl înșele pe Puiu ar face-o cu Florin Piersic.

La rândul său, Puiu a fost rugat să spună trei defecte ale partenerei sale de viață. Acesta a descris-o pe Alexandra Velniciuc ca fiind ”căpoasă”, că ”trebuie făcut numai ca ea” și ”posesivă”.

Tot la sosurile iuți, Puiu a mărturisit și când a făcut-o pe Alexandra să plângă ultima dată, iar el a recunoscut că atunci când acesta a făcut o glumă macabră despre bunica ei.

Secretul relației dintre Alexandra Velniciuc și Șerban Puiu

Alexandra Velniciuc și iubitul ei fac însă echipă foarte bună și la teatru. Cum decurge relația dintre ei?

„Îl tratez ca pe oricare dintre regizorii cu care am lucrat. Iar acasă, noi niciodată nu vorbim despre rol, despre teatru. Niciodată! E o igienă pe care ne-am descoperit-o în cuplul acesta de 20 de ani. Când vin la teatru, îi pun toate întrebările pe care am să i le pun, pe care i le-aș pune și altui regizor, dar niciodată acasă. Nu suntem căsătoriți, dar am învățat, în general, să nu pun pe umerii oamenilor problemele mele.

Dacă am avut o zi grea, în clipa în care intru în casă o las la intrare și nu împovărez pe nimeni, așa cum nici el nu face asta și cred că acesta este unul dintre secretele relației noastre. Noi la teatru suntem împreună, ne vedem, ne întâlnim, nu mai ducem lumea de aici acasă. Acasă, gata, se pune punct și ne continuăm puținele ore care ne-au mai rămas până a doua zi“, spunea Alexandra Velniciuc, potrivit libertatea.ro.

Alexandra Velniciuc poate fi găsită la Teatrul Elisabeta, acolo unde are spectacole. Întrebată și dacă ar vrea să devină regizor, actrița a mărturisit:

„Sunt două meserii tangențiale, dar total diferite, iar ca regizor trebuie să ai o viziune de ansamblu, trebuie să construiești universul fiecăruia. Eu prefer să mă ocup doar de mine și să îmi ajut colegii.

Nu pot să fac lucrurile de una singură, îmi place să fiu ghidată de cineva din exterior, îmi place munca mea cu regizorul și nu aș vrea să trec de partea cealaltă, eu chiar vreau să fiu actriță“, a punctat actrița, conform sursei citate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI