Florin Busuioc, șocat după cazul șoferului prins băut la volan. Cătălin Măruță a râs în hohote

Florin Busuioc, șocat după cazul șoferului prins băut la volan. Cătălin Măruță a râs în hohote
Florin Busuioc, șocat după cazul șoferului prins băut la volan.

Florin Busuioc a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre cum va fi vremea în acest weekend, dar a comentat și ”vremurile”.

Florin Busuioc, șocat după cazul șoferului prins băut la volan

Ca de fiecare dată, Busu vine în fiecare zi de vineri în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde aduce detalii despre prognoza meteo din zilele ce urmează. Busu a spus cum va fi vremea în următoarele două zile.

”E bine în weekend, temperaturile sunt mari, mâine avem 26-28, poimâine la fel, de marți se mai răceste, temperaturile se duc sub normalul perioadei, mai avem și ploi, maine ar putea picura și in București, duminică ploile vin pe nord, pe centru pe la munte, va bate și vântul”, a anunțat Florin Busuioc în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Florin Busuioc a comentat, de asemenea, și ”vremurile”. Astfel, Cătălin Măruță i-a readus în atenție lui Busu cazul cetățeanului prins de trei ori în zece ore băut la volan. Busu a comentat știrea în stilul caracteristic:

”Eu nu înțeleg cum se face chestia asta. A doua oară de ce l-au mai lasat la volan? O fi băut și a treia oara. Nu-ți apare oare într-o bază de date?”, a spus Busu.

Florin Busuioc este una dintre cele mai longevive prezențe din Pro TV, postul de televiziune la care prezintă rubrica meteo de peste un deceniu. El spune că nu se gândește să se retragă de pe micul ecran prea curând.

„Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani.

Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV…

Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag.”, a declarat Florin Busuioc optimist.

Florin Busuioc, despre starea de sănătate

În urmă cu ceva timp, Busu s-a confruntat și cu anumite probleme de sănătate, însă le-a depășit cu bine. Actorul a mărturisit că de atunci a încercat să țină un regim, dar să și facă mai multă mișcare.

Cât despre problemele de sănătate, actorul spune că a încercat să țină un regim, dar nu prea i-a ieșit cum trebuie, așa că în cele din urmă a renunțat.

„Am încercat, din când în când, să țin un regim, nu prea îmi iese asta cu regimul, am mers și la sală o perioadă. De vreo lună n-am mai fost, dar o să reiau sala, o să mă duc din nou la sală.

Însă nu pot să zic că mi-am schimbat foarte tare stilul de viață. Am încercat și să merg mai mult pe jos, dar nu prea sunt obișnuit și atunci mi-e greu să ies din zona mea de confort”, a declarat Busu cu ceva timp în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI