Florin Călinescu l-a șocat pe Andi Moisescu. Vedeta Pro TV nu a mai avut nicio reacție după asta

Florin Călinescu l-a șocat pe Andi Moisescu. Vedeta Pro TV nu a mai avut nicio reacție după asta
Cum l-a socat Florin Calinescu pe Andi Moisescu

Florin Călinescu a făcut dezvăluiri de senzație la Românii au Talent, sezonul 11. Iată cum a ajuns acesta să intre la facultatea de teatru. Astfel că unul dintre concurenții emisiunii i-a adus nostalgii lui Florin Călinescu, care le-a povestit și celorlalți jurați cum a intrat la facultatea de actorie.

Florin Călinescu l-a șocat pe Andi Moisescu

În pauza dintre numerele emisiunii, Andi Moisescu și Florin Călinescu au avut timp să depene amintiri despre cum a devenit actor Florin Călinescu.

Andi Moisescu: Tu cum ai ajuns la actorie? Ți-ai dorit de mic să faci chestia asta?

Florin Călinescu: Nu! Dacă ar fi să o iau de la capăt, cum se zice în interior, m-aș face bucătar.

Andi Moisescu: Că ești tu pasionat de chestia asta?

Florin Călinescu: Nuu, nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nici o materie și doamna de română mi-a zis într-a șaptea: ”Măcar recită o poezie dacă gramatică nu vrei să înveți”, așa am recitat o poezie. Deci dacă scap așa că recit la poezii, i-am spus profesoarei.

În clasa a 12 a am întrebat disperat; Există vreo facultate în România pentru care nu trebuie să înveți nimic?, iar profesoara de română mi-a zis: ”Băi, ar fi una, dar tot trebuie să înveți cinci poezii și un monolog și să înveți să poți să cânți să dansezi…Teatru”. Așa m-am dus și am dat la Teatru și am intrat.

Andi Moisescu: Talent, tată!

Despre Florin Călinescu

Florin Călinescu s-a născut la data de 29 aprilie 1956 la Timișoara. El este actor român de film, radio, teatru și voce, realizator de emisiuni de televiziune și jurat al emisiunii de televiziune Românii au Talent.

Florin Călinescu a absolvit Liceul C.D. Loga în 1975, iar apoi a urmat cursurile la Facultatea de Teatru din București (UNATC). Acesta a debutat în cinematografie în anul 1981 în Lumini și umbre. Florin Călinescu a colaborat adesea cu regizorul Nae Caranfil, cel care l-a distribuit numeroase filme.

Amintim că la începutul anilor 90, Florin Călinescu a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM. La PRO TV a ajuns în anul 1996, acolo unde a realizat emisiunea Ora șapte, bună dimineața, urmată de Chestiunea Zilei între 1997- 2001 și 2003. De menționat este că în 2000, Florin Călinescu a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Timișoara. În 2001 el a fost numit director general al postului Tele 7 abc, iar în anul 2003, Florin Călinescu a devenit directorul ziarului Știrea zilei Revine în 2003 la Pro TV, acolo unde a prezentat emisiunea Procesul etapei, vreme de un an.

În anul 2008, Florin Călinescu a candidat din partea PNL pentru un loc de senator în colegiul nr. 4 din Argeș, însă nu a fost ales. Vreme de 14 ani, între anii 2000 și 2014, Florin Călinescu a fost director al Teatrului Mic. În prezent, el deține un restaurant și mai multe firme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI