Vedeta PRO TV care și-a uimit fanii: ”Am ajuns sa ma angajez la o firma de constructii”

Vedeta PRO TV care și-a uimit fanii: ”Am ajuns sa ma angajez la o firma de constructii”
Ce vedeta de la Pro TV si-a uimit fanii

Jorge a fost prezent astăzi la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Artistul a dat amănunte despre copilăria, dar și despre începuturile sale într-ale muzicii.

Vedeta PRO TV care și-a uimit fanii

Jorge a mărturisit că avea numai 7 ani când își spunea că va deveni o persoană bogată. De altfel, el spune că mereu și-a proiectat în minte viitorul. Îl aprecia ca artist pe Ricky Martin și se visa să ajungă ca el, un artist de renume. Însă Jorge a cunoscut succesul în carieră nu înainte de a cunoaște momentele mai puțin ușoare ale vieții.

”Am fost ajutor de barman, am fost si barman, dar eram praf, am fost DJ vreo 2 ani. Am participat la Pop Stars si am castigat vreo 3000 de dolari. I-am tocat pe toti în 2 luni. A venit randul meu sa le platesc prietenilor consumatiile. Am ajuns apoi sa ma angajez la o firma de constructii. In 2004, dimineata ma duceam la depozit, ma culcam la 3-4 dimineata, pentru ca eu cantam cu trupa Cocktail, trupă formata in urma emisiunii Pop Stars. Tata canta la nunti machedonesti, el mi-a pus microfonul in mana. Cu tata am invatat dragostea de a canta”, a spus Jorge în direct, ”La Măruță”.

Cătălin Măruță, dezvăluire despre perioada în care era la TVR

De altfel, partea cu proiecția încă funcționează la Jorge, care a mărturisit că s-a văzut prezentator la PRO TV. Se uita în oglindă și parcă se vedea pe scenă. Și nu după mult timp avea să i se întâmple. Jorge a primit vestea că va prezenta show-ul Masked Singer.

Această dezvăluire l-a făcut pe Cătălin Măruță să povestească că și el se vedea la PRO TV, în vremea când era la TVR.

”Eu cand eram la TVR aveam toti oamenii notati si nu inchideam niciodata televizorul fara sa dau pe Pro Tv. Eu voiam sa fiu la Pro Tv”, a mărturisit și Cătălin Măruță.

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a făcut în urmă cu câteva luni dezvăluiri despre fiul său în vârstă de patru ani. Acesta a povestit că fiul său preferă să se joace cu păpușile în detrimentul mașinuțelor.

”L-am dat o dată (n.red. cu oja), de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau.

S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte” povestea Jorge în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI