04 mart. 2021 | 17:32

Vedeta PRO TV care și-a uimit fanii: ”Am ajuns sa ma angajez la o firma de constructii”

Știri generale
Vedeta PRO TV care și-a uimit fanii: ”Am ajuns sa ma angajez la o firma de constructii”
Ce vedeta de la Pro TV si-a uimit fanii

Jorge a fost prezent astăzi la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV. Artistul a dat amănunte despre copilăria, dar și despre începuturile sale într-ale muzicii.

Vedeta PRO TV care și-a uimit fanii

Jorge a mărturisit că avea numai 7 ani când își spunea că va deveni o persoană bogată. De altfel, el spune că mereu și-a proiectat în minte viitorul. Îl aprecia ca artist pe Ricky Martin și se visa să ajungă ca el, un artist de renume. Însă Jorge a cunoscut succesul în carieră nu înainte de a cunoaște momentele mai puțin ușoare ale vieții.

”Am fost ajutor de barman, am fost si barman, dar eram praf, am fost DJ vreo 2 ani. Am participat la Pop Stars si am castigat vreo 3000 de dolari. I-am tocat pe toti în 2 luni. A venit randul meu sa le platesc prietenilor consumatiile. Am ajuns apoi sa ma angajez la o firma de constructii. In 2004, dimineata ma duceam la depozit, ma culcam la 3-4 dimineata, pentru ca eu cantam cu trupa Cocktail, trupă formata in urma emisiunii Pop Stars. Tata canta la nunti machedonesti, el mi-a pus microfonul in mana. Cu tata am invatat dragostea de a canta”, a spus Jorge în direct, ”La Măruță”.

Cătălin Măruță, dezvăluire despre perioada în care era la TVR

De altfel, partea cu proiecția încă funcționează la Jorge, care a mărturisit că s-a văzut prezentator la PRO TV. Se uita în oglindă și parcă se vedea pe scenă. Și nu după mult timp avea să i se întâmple. Jorge a primit vestea că va prezenta show-ul Masked Singer.

Această dezvăluire l-a făcut pe Cătălin Măruță să povestească că și el se vedea la PRO TV, în vremea când era la TVR.

”Eu cand eram la TVR aveam toti oamenii notati si nu inchideam niciodata televizorul fara sa dau pe Pro Tv. Eu voiam sa fiu la Pro Tv”, a mărturisit și Cătălin Măruță.

Tot în emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a făcut în urmă cu câteva luni dezvăluiri despre fiul său în vârstă de patru ani. Acesta a povestit că fiul său preferă să se joace cu păpușile în detrimentul mașinuțelor.

”L-am dat o dată (n.red. cu oja), de ce să nu o fac. Nu mă deranjează, poate alege ce vrea să fie când va fi mare. Mi-a cerut cu disperare o păpușă și a trebuit să mergem mulți kilometri până la magazin să i-o iau.

S-a dus glonț la păpușă și a luat-o. L-am întrebat dacă vrea și o mașinuță. M-a repezit, mi-a spus că nu, cum adică să-i iau mașinuță? În altă zi mi-a zis direct. Am Instagramul plin de mesaje, oameni care îmi scriu cum e posibil să fac așa ceva. Nici nu știu ce să le răspund. Sper ca, până fiul meu va fi mare, să fie o societate de oameni mai destupați la minte” povestea Jorge în urmă cu ceva timp.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Travis Kelce devine cel mai bine plătit jucător din NFL. Taylor Swift este cea care i-a mărit averea
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al țării. A murit chiar în Sâmbăta Mare. Drum lin!
Capital.ro
Alimentul care trebuie consumat imediat după masa de Paște. Tudor Ciuhodaru: ”Facilitează digestia! Crud, nu din conservă!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro