Cum a apărut Ramona Olaru la Neatza în dimineața aceasta. Răzvan Simion nu își mai putea lua ochii de la ea

Cum a apărut Ramona Olaru la Neatza în dimineața aceasta. Răzvan Simion nu își mai putea lua ochii de la ea
Cum a aparut azi Ramona Olaru la Neatza

Ramona Olaru este o femeie care arată impecabil, iar astăzi a fost de-a dreptul răvășitoare în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. Cu un decolteu imens, aceasta nu i-a lăsat indiferenți pe colegii ei de platou.

Cum a apărut Ramona Olaru la Neatza în dimineața aceasta

Ramona Olaru, prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani a venit azi cu un decolteu uriaș. Astfel, când a trebuit să prezinte vremea, Răzvan a fost cel care i-a dat cuvântul, însă reacția Ramonei a fost una promptă.

”De ce razi, Razvan, poate esti si atent și la ce spun!”, a spus Ramona Olaru, semn că acesta privea la decolteul ei și se concentra mai puțin la informațiile despre vreme, aduse de Ramona Olaru.

Ramona Olaru este, de altfel, una dintre cele mai sexy vedete din România. Ea nu a făcut un secret că, de-a lungul timpului, a apelat și la ajutorul esteticienilor pentru a avea fizicul dorit. Recent, vedeta a împlinit vârsta de 32 de ani, însă potrivit glumelor interne ale echipei Neatza, ea are ”25 de ani”.

Și nu e de mirare că se fac astfel de afirmații, deoarece Ramona Olaru nu-și arată deloc vârsta. Pentru a marca aniversarea, frumoasa blondină a petrecut la mare, cu prietenele sale. Ramona Olaru a avut parte deci de o petrecere pe cinste, la Mamaia. Ea a petrecut și pe un iaht luxos, iar la petrecere i-a invitat, desigur, și pe colegii de platou.

”În niciun an nu fac rezoluții”

Întrucât ziua de naștere a Ramonei a picat într-o zi de miercuri, pe 7 iulie, Dani Oțil și Răzvan Simion i-au urat ”La mulți ani” în manieră proprie. Ea a lăsat însă să se înțeleagă că și foștii săi iubiți i-au transmis urări frumoase.

”Dani Oțil: A venit ca Miss Slobozia acum câțiva ani la noi.

Răzvan Simion: La mulți ani, om frumos! Cum te simti veșnic la 25 de ani?

Ramona Olaru: Mă simt minunat, mai ales de când sunteți voi în viața mea și vreau să vă mulțumesc pentru că mă lăsați să fac parte din viața voastră. În niciun an nu fac rezoluții. Vreau să fiu în continuare cea mai fericită. Daca nu ați fi voi, viața mea ar fi un amestec de vis și ceață.

Dani Oțil: Cred că nu a vrut să răspundă foștilor.

Ramona Olaru: S-a răspuns foștilor, că așa e frumos”, spunea Ramona Olaru, recent, în emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI