Dani Oțil face totul pentru viitorul copil. Ce a făcut public Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil face totul pentru viitorul copil. Ce a făcut public Gabriela Prisăcariu
Dani Otil si-a certat logodnica, in direct la TV. Ce l-a deranjat pe prezentatorul de la Neatza

Au mai rămas doar două luni până când Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil își vor ține copilașul pentru prima dată în brațe. Cei doi viitori părinți au început pregătirile pentru întâmpinarea bebelușului lor. Ce fotografie inedită a postat partenera de viață a celebrului matinal de la Antena 1. Fanii s-au emoționat imediat la vederea imaginii.

Dani Oțil face totul pentru viitorul copil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți în luna august. Pentru că se pregătesc de venirea celui mic pe lume, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani și soția lui aranjează deja camera copilului. Mai mult decât atât, partenera de viață a prezentatorului de la Antena 1, pentru a-și ține fanii la curent, a și făcut totul public, spre marea bucurie a acestora.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au pus pe treabă și muncesc din greu pentru a-i oferi viitorului bebeluș tot ce este mai bun atunci când va veni pe lume. Cei doi soți au început să aranjeze, deja, camera celui mic, care se află la parterul casei lor. Camera a fost deja renovată și acum tot ce mai lipsește este să fie colorată și îngrămădită cu jucării.

„Bebelușul ar trebui să-și facă singur camera”, a scris Gabriela Prisacariu pe pagina sa de Instagram, acolo unde a și publicat câteva imagini cu viitoarea cameră a primului ei copil, căci încăperea nu este încă gata sută la sută.

Dani Oțil, apostrofat de prietenii lui că s-a însurat

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil pe data de 15 mai, iar petrecerea de nuntă au ținut-o la restaurantul prezentatorului TV din capitală, acolo unde s-au distrat alături de familie și cei mai buni prieteni.

Cu toate acestea, se pare că nu toată lumea a fost mulțumită de evenimentul fericit. Prietenul lui Răzvan Simion a declarat că au existat anumite persoane care au fost foarte deranjate de faptul că nu au primit invitație la nuntă.

„Tot mai trebuie să fac una. Și acum mi se întâmplă, în țară, să existe oameni supărați care nu au putut să pună la plic. Eu tot timpul le-am zis că plicul poate să fie trimis tot anul. Acum o au pe asta: ‘Lasă, că la botez mă pui să stau acolo!’”, a zis Dani Oțil la Neatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI