15 iul. 2021 | 18:22

Gluma intimă pe care a făcut-o Dani Oțil la Neatza. Ce a spus despre Ramona Olaru și Florin Ristei

Monden
Gluma intimă pe care a făcut-o Dani Oțil la Neatza. Ce a spus despre Ramona Olaru și Florin Ristei
Gluma intima pe care a facut-o Dani Otil la Neatza. Ce a spus despre Ramona Olaru si Florin Ristei

Fac ei ce fac și tot ajung în centrul atenției publicului din România. Dani Oțil tocmai a dat-o de gol pe frumoasa Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a spus simpaticul matinal despre blondină și colegul ei Florin Ristei.

Gluma intimă pe care a făcut-o Dani Oțil la Neatza

Cum ar fi diminețile noastre fără emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani? Un lucru e cert: mult mai triste. Dialogurile spumoase dintre Răzvan Simion, Ramona Olaru, Dani Oțil și Florin Ristei fac deliciul publicului de fiecare dată, iar nici de data aceasta vedetele de la Antena 1 nu au dezamăgit așteptările fanilor.

Pentru că au o relație foarte strânsă de prietenie, matinalii își permit tot felul de glume și ironii unul la adresa celuilalt.

În ediția de joi, 15 iulie, Dani Oțil a bătut un apropo subtil la adresa lui Florin Ristei care ar fi avut sclipici pe frunte, glitter luat de pe fusta buclucașă a frumoasei Ramona Olaru. Binențeles, Dani Oțil a făcut o glumă în dulcele-i stil caracteristic.

„Sunt plin de sclipici pe pantaloni de la fusta Ramonei. Răzvan nu are sclipici, dar Florin are pe frunte”, a spus Dani Oțil.

Florin Ristei s-a logodit în mare secret

Solistul de la FreeStay s-a logodit în decembrie 2020. După o relație de numai câteva luni, Florin Ristei, 33 de ani, și-a cerut iubita în căsătorie, iar frumoasa Naomi Hedman a acceptat pe loc.  Vestea a fost dezvăluită chiar de artist în cadrul podcastului “HappyFishTv”:

„M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. Sunt logodit de pe data de 30 decembrie a anului trecut.”, a spus Florin Ristei recent în cadrul podcastului HappyFish Tv. De altfel, partenera lui s-a afișat cu inelul de logodnă chiar la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la X Factor România, acolo unde Florin Ristei era jurat al competiției, iar exotica mulatră o concurentă extrem de talentată. Naomi nu a reușit să ocupe un scaun de-al mentorei Delia în bootcamp. Cu toate acestea, cei doi s-au îndrăgostit și au format un cuplu imediat după terminarea emisiunii-fenomen de la Antena 1.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că și celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a spus Florin Ristei, precizând că mama lui i-a cunoscut partenera și a încântat-o cu o mâncare tradițională, varză călită.

Parteneri
E mare sărbatoare azi. Ce obișnuiesc creștinii să facă pe 11 octombrie. Tradiții și obiceiuri
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Rețete ideale pentru fiecare zodie. Merită să le încerci săptămâna aceasta
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Anunț despre trecerea la ora de iarnă 2024. Data când trebuie să dăm ceasurile cu o oră înapoi
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro