De ce nu a apărut Ramona Olaru la Neatza de weekend. Ce se întâmplă, de fapt, cu asistenta TV

De ce nu a apărut Ramona Olaru la Neatza de weekend. Ce se întâmplă, de fapt, cu asistenta TV
De ce nu a apărut Ramona Olaru la Neatza de weekend.

Ramona Olaru, prezentatoarea rubricii meteo din cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, nu a fost prezentă în ediția de azi a emisiunii.

De ce nu a apărut Ramona Olaru la Neatza de weekend

Ramona Olaru a împlinit pe data de 7 iulie vârsta de 32 de ani. Aceasta a decis să își sărbătorească ziua de naștere în acest weekend, făcând o petrecere alături de prieteni, la Mamaia. În plus, ea s-a aflat și pe un yacht luxos, petrecând mare parte din seară lângă DJ. La petrecere și-a invitat, evident, și colegii de platou.

„Eu am fost la petrecere, dar m-am refăcut, nu am ochii atât de umflați”, a mărturisit Bianca Nuțu, buna sa prietenă.

Și foștii iubiți i-au transmis urări

Pentru că, de fapt, ziua ei de naștere a picat într-o zi de miercuri, pe 7 iulie, Dani Oțil și Răzvan Simion i-au urat și ei ”La mulți ani”. Blondina a lăsat să se înțeleagă că și foștii ei iubiți i-au transmis urări de bine.

”Dani Oțil: A venit ca Miss Slobozia acum câțiva ani la noi.

Răzvan Simion: La mulți ani, om frumos! Cum te simti veșnic la 25 de ani?

Ramona Olaru: Mă simt minunat, mai ales de când sunteți voi în viața mea și vreau să vă mulțumesc pentru că mă lăsați să fac parte din viața voastră. În niciun an nu fac rezoluții. Vreau să fiu în continuare cea mai fericită. Daca nu ați fi voi, viața mea ar fi un amestec de vis și ceață.

Dani Oțil: Cred că nu a vrut să răspundă foștilor.

Ramona Olaru: S-a răspuns foștilor, că așa e frumos”, spunea Ramona Olaru.

Ramona Olaru este considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. Blondina nu ascunde însă faptul că și ea a mers la medicul estetician pentru a-și retușa anumite trăsături care o nemulțumeau. Astfel, aceasta s-a operat la nas, dar mai avut și alte intervenții chirurgicale, precum cea de mărure a bustului.

La vârsta de 32 de ani, Ramona Olaru este în cea mai bună variantă a sa. Aceasta este mândră de felul în care arată și este dispusă să facă orice ca să arate tot mai bine. De altfel, Ramona Olaru recunoaște că nu o să ezite să apeleze la medicul estetician ori de câte ori este nevoie.

“Nu am nicio problemă cu acest aspect. Tot clișeic spun, fiecare face ce îl face fericit pe el, însă nu cred că trebuie să uităm că ce e mult strică! În urmă cu 5 ani am apelat la un implant mamar, nu se observă, dar atât s-a putut. Mai multe nu vreau să fac momentan. Îmi place de mine așa cum sunt. Sper să mă mai țină această stare o vreme. Apoi, ce o fi o fi, facem și altele dacă trebuie!”, a declarat Ramona Olaru, conform cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI