18 nov. 2021 | 11:35

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO

Monden
Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO
Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

Iulia Vântur a apărut recent în public alături de Salman Khan, iubitul ei. Actrița se află în India, după ce o perioadă bună din acest an s-a aflat în România.

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

La începutul lunii noiembrie, Salman Khan a venit alături de Iulia Vântur la petrecerea dată de fratele său, Sohail Khan, în cinstea sărbătorii Diwali. Cei doi au venit amândoi în aceeași mașină. Pentru această petrecere la care au fost prezente nume sonore din industria filmului indian, Iulia Vântur a purtat haine specifice portului indian.

În ceea ce privește munca, actorul Salman Khan va putea fi văzut în continuare în „Tiger 3” cu Katrina Kaif. Filmul îl va avea și pe Emraan Hashmi în rolul principal. De asemenea, va juca în „Kick 2” cu Jacqueline Fernandez și „Kabhi Eid Kabhi Diwali” cu Pooja Hegde.

Iulia Vântur spunea, recent, pentru Playtech.ro despre experiența trăită în India, o experiență care, afirmă ea, a îmbogățit-o foarte mult.

„Consider că experiența trăită în India m-a îmbogățit foarte mult. Mi-a deschis orizonturile, m-a făcut un om mult mai tolerant, un om care a învățat să deschidă ochii și în dreapta, și în stânga, nu doar în față!”, mărturisea Iulia Vântur pentru playtech.ro.

Salman Khan a infirmat recent că ar avea soție și copii în Dubai

Amintim că Salman Khan a fost luat prin surprindere de o declarație cu totul neașteptată făcută de cineva din anturajul său, pe rețelele sociale de comunicare. Astfel, vedeta de la Bollywood era acuzat că ar avea soție și copii, pe care i-ar ține ascunși în Dubai.

Salman Khana dat însă replica și a infirmat categoric zvonurile ce luaseră amploare la adresa sa, spunând că nu-i va răspunde public celui care a scris așa ceva despre el.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane.

Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”, a declarat Salman Khan, potrivit zeenews.india.

Iulia Vântul și Salman Khan au o relație mai ferită de ochiul publicului, cei doi preferând intimitatea. De altfel, vedeta româncă a fost mereu rezervată în ce privește iubitul ei, preferând să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro