Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan. Nici nu mai zici că e româncă. FOTO
Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

Iulia Vântur a apărut recent în public alături de Salman Khan, iubitul ei. Actrița se află în India, după ce o perioadă bună din acest an s-a aflat în România.

Cum a apărut Iulia Vântur recent în public cu Salman Khan

La începutul lunii noiembrie, Salman Khan a venit alături de Iulia Vântur la petrecerea dată de fratele său, Sohail Khan, în cinstea sărbătorii Diwali. Cei doi au venit amândoi în aceeași mașină. Pentru această petrecere la care au fost prezente nume sonore din industria filmului indian, Iulia Vântur a purtat haine specifice portului indian.

În ceea ce privește munca, actorul Salman Khan va putea fi văzut în continuare în „Tiger 3” cu Katrina Kaif. Filmul îl va avea și pe Emraan Hashmi în rolul principal. De asemenea, va juca în „Kick 2” cu Jacqueline Fernandez și „Kabhi Eid Kabhi Diwali” cu Pooja Hegde.

Iulia Vântur spunea, recent, pentru Playtech.ro despre experiența trăită în India, o experiență care, afirmă ea, a îmbogățit-o foarte mult.

„Consider că experiența trăită în India m-a îmbogățit foarte mult. Mi-a deschis orizonturile, m-a făcut un om mult mai tolerant, un om care a învățat să deschidă ochii și în dreapta, și în stânga, nu doar în față!”, mărturisea Iulia Vântur pentru playtech.ro.

Salman Khan a infirmat recent că ar avea soție și copii în Dubai

Amintim că Salman Khan a fost luat prin surprindere de o declarație cu totul neașteptată făcută de cineva din anturajul său, pe rețelele sociale de comunicare. Astfel, vedeta de la Bollywood era acuzat că ar avea soție și copii, pe care i-ar ține ascunși în Dubai.

Salman Khana dat însă replica și a infirmat categoric zvonurile ce luaseră amploare la adresa sa, spunând că nu-i va răspunde public celui care a scris așa ceva despre el.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe. Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane.

Întreaga Indie știe unde locuiesc. Această persoană chiar crede că voi da un răspuns respectuos? Frate, nu am soție”, a declarat Salman Khan, potrivit zeenews.india.

Iulia Vântul și Salman Khan au o relație mai ferită de ochiul publicului, cei doi preferând intimitatea. De altfel, vedeta româncă a fost mereu rezervată în ce privește iubitul ei, preferând să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor.