Cum arată, de fapt, apartamentul din Mumbai în care locuiesc Salman Khan și Iulia Vântur FOTO

Cum arată, de fapt, apartamentul din Mumbai în care locuiesc Salman Khan și Iulia Vântur FOTO
În ce apartament locuiesc Salman Khan și Iulia Vântur în Mumbai

Salman Khan nu și-a schimbat locuința de foarte mulți ani și îndrăgește locul în care stă. Acesta se bucură de o avere formidabilă strânsă datorită carierei sale de la Bollywood, dar preferă să trăiască modest, fără a exagera cu bunurile.

Unde locuiește Salman Khan. Mulți nu se așteptau la așa ceva

Salman Khan locuiește de peste 40 de ani într-o zonă rezidențială numită Galaxy Apartments. Acesta, alături de părinții săi, Salim și Salma Khan au două apartamente în clădirea din Mumbai. În timp ce rudele sale locuiesc la primul etaj, acesta a preferat să dețină un apartament modest cu un dormitor.

Partenerul Iuliei Vântur stă la parter, într-o locuință dotată cu un hol, bucătărie și baie. Acesta a crescut în zona Galaxy Apartments alături de frații săi mai mici, Abaaz și Sohail Khan, dar și cu sora lui, Alvira Agnihotri. Starul nu își dorește să se mute, ținând cont că are multe amintiri plăcute în respectivul loc.

Salman Khan, extrem de modest. Starul locuiește aproape de părinții lui

În fiecare an de ziua lui de naștere, Salman Khan se trezește cu fanii în fața clădirii pentru ca aceștia să îi transmită urările de bine. Chiar dacă blocul în care locuiește arată normal, familia starului îndrăgește construcția și nu se vede trăind în altă parte, potrivit starsunfolded.com.

De asemenea, Salman Khan deține, împreună cu familia lui, o fermă unde au fost construite trei căsuțe, o sală de sport, o piscină, iar animalele domestice au propriul loc în locația superbă, aflată în suburbiile Mumbaiului. Acest loc este extrem de apreciat de rudele starului.

Partenerul Iuliei Vântur petrece timp în această oază de relaxare ori de câte ori simte nevoia să scape de stresul din viața de zi cu zi, dar are grijă să organizeze și petreceri pentru evenimentele speciale din viața rudelor sale, fără a uita de zilele de naștere ale membrilor familiei.

Ce apartamente deține Salman Khan. În ce locuințe și-a investit banii

De-a lungul anilor, familia lui Salman Khan a investit în alte apartamente aflate în zone rezidențiale din Mumbai. De asemenea, starul a cumpărat un triplex într-o clădire numită The Adress, la etajul 11. De asemenea, acesta mai deține o locuință în Dubai.

Cu toate că are foarte multe proprietăți și apartamente, Salman Khan preferă să locuiască alături de familie și a ales un trai cât se poate de modest, spre surprinderea fanilor care îi apreciază filmele și proiectele de la Bollywood.