Jean de la Craiova a dat lovitura. O ia pe urmele lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur EXCLUSIV

Jean de la Craiova a dat lovitura. O ia pe urmele lui Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur EXCLUSIV
Jean de la Craiova se află în fața unei noi provocări a carierei

Jean de la Craiova a dat lovitura! Actor într-un film indian. La începtul anului viitor, Jean de la Craiova va juca în primul său film turnat la Bollywood. Celebrul cântăreț va juca rolul unui interpet european invitat special la o nuntă indiană. Rămâne să așteptăm producția și să vedem dacă celebrul cântăreț va avea succesul scontat.

Jean de la Craiova a dat lovitura! Actor într-un film indian

Jean Dumitrache, cunoscut sub numele său de scenă, Jean de la Craiova, se pregătește să dea marea lovitură la Bollywood. La aproape 51 de ani, solistul nostru a fost remarcat și în afara țării. Ca atare, el a primit o neașteptată ofertă de a juca într-un film Indian.

”Să nu vă așteptați să fie un rol important, căci nu e cazul. E un rol de mici dimensiuni, dar pentru mine se anunță foarte important.

În primul rând fiindcă e vorba despre debutul meu la Bollywood, într-o industrie cinematografică care e în avânt parcă continuu de câteva decenii bune. Iar eu sunt foarte bucuros de oferta primită”, a declarat vedeta pentru impact.ro.

Cine a fost intermediarul

El spune că totul a pornit de la o cunoștință, care a încercat să afle dacă ar accepta să joace un rol mai mic într-un film indian. Cum răspunsul a venit imediat, fără nazuri sau întrebări suplimentare, persoana în cauză a fost plăcut impresionată și i-a pus o „pilă” solistului nostru de manele.

”În acest moment știu că rolul meu va fi acela al unui cântăreț adus special pentru a cânta la o nuntă. O nuntă aparte, fiindcă ea are loc între un mire indian și o mirească europeană. Iar mireasa ține morțiș să aducă la nunta ei și un cântăreț ușor diferit, și în același timp, nu foarte diferit, de ceea ce se cântă în India.

Ca atare, m-am bucurat foarte tare și când am aflat că voi cânta. O voi face și în românește, dar și în hindi!”, a continuat el seria dezvăluirilor.

Jean de la Craiova a învățat versurile în limba hindi

Jean de la Craiova mai spune că deja a învățat versurile în limba hindi și ne-a și oferit o mostră pe loc a talentului său muzical, dar și actoricesc, cu care mulți ne-am obișnuit deja datorită emisiunilor de televiziune, nu puține, la care el a luat parte constant în ultimii ani.

Pelicula indiană în cauză se va numi ”Dragoste în Europa”, iar Jean de la Craiova nu are în acest moment informații legate de prezența vreunui alt actor român în distribuție:

”Filmările ar trebui să aibă loc în primele luni ale viitorului an, dar încă nimic nu e bătut în cuie. Nu mă întrebați de ce fiindcă răspunsul îl știe oricine aproape, din cauza pandemiei ăsteia de COVID!”.

Despre colaborarea cu Whats’Up

Pe de altă parte, Jean de la Craiova e foarte încântat de una dintre recentele sale producții muzicale, ”Te pup, pa, pa!”, lansată în această vară alături de Marius Ivancea, alias What’s Up.

”De felul meu încerc să mai scutur de praf, când și când muzica asta balcanică. Așa s-a născut acum câteva luni colaborarea cu What’s Up. Suntem amici, ne cunoaștem, așa că a acceptat foarte repede propunerea.

Și amândoi suntem de acord că am făcut o muncă de calitate cu melodia asta, care a prins bine în sezonul estival!”, explică această alegere Jean de la Craiova.

Una peste alta, Jean se poate lăuda că a reușit o serie de colaborări de excepție în acest an, care încă nu s-a terminat:

”Trapanelele par a fi binevenite, după cum s-a văzut și după colaborarea cu Loredana Groza, și cu What’s Up. Vom urmări cu atenție reacția publicului și sigur le vom mai oferi și alte surprise de acest fel!”.