Iulia Vântur, mândră peste măsură de Salman Khan. În ce film va juca actorul

Iulia Vântur, mândră peste măsură de Salman Khan. În ce film va juca actorul
Iulia Vantur, mandra peste masura de Salman Khan. In ce film va juca actorul

Iulia Vântur și Salman Khan se iubesc mai mult ca niciodată și se sprijină reciproc, în special când vine vorba despre proiectele lor pe plan profesional. Starul bollywoodian va juca într-un film de excepție. Despre ce este vorba.

Salman Khan a dat lovitura în lumea filmului

Iulia Vântur este extrem de mândră de iubitul ei Salman Khan. Trailerul filmului starului bollywoodian Antim: The Final Truth tocmai a fost lansat și promite să fie un adevărat succes. Salman Khan joacă alături de cumnatul său Aayush Sharma într-un film de acțiune de excepție.

Filmul promite secvențe melodramatice puternice cu cei doi actori. În trailerul de la Antim îl putem vedea pe Salman Khan doborându-l pe Sharma, mai întâi verbal și apoi fizic, într-o secvență de luptă către sfârșitul clipului.

Pe măsură ce personajele lui Salman și Aayush se înfruntă, gloanțele zboară, cămășile se desprind și dialogurile grele sunt schimbate. Dramă, acțiune, pericol și suspans sunt cuvintele care descriu cel mai bine cel mai nou film al partenerului de viață al Iulie Vântur.

Regizat de actorul-realizatorul Mahesh Manjrekar, filmul „Antim: The Final Truth” a fost finanțat de Salman Khan și produs de Salman Khan Films. Marea premieră a lungmetrajului va avea loc pe 26 noiembrie 2021.

Jean de la Craiova, pe urmele lui Salman Khan

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România va da lovitura în India și va juca într-un film în patria lui Salman Khan. Jean Dumitrache, cunoscut sub numele de Jean de la Craiova, își va face debutul actoricesc la începutul anului 2022, când va interpreta rolul unui nuntaș european.

„Să nu vă așteptați să fie un rol important, căci nu e cazul. E un rol de mici dimensiuni, dar pentru mine se anunță foarte important. În primul rând fiindcă e vorba despre debutul meu la Bollywood, într-o industrie cinematografică care e în avânt parcă continuu de câteva decenii bune. Iar eu sunt foarte bucuros de oferta primită.

În acest moment știu că rolul meu va fi acela al unui cântăreț adus special pentru a cânta la o nuntă. O nuntă aparte, fiindcă ea are loc între un mire indian și o mirească europeană.

Iar mireasa ține morțiș să aducă la nunta ei și un cântăreț ușor diferit, și în același timp, nu foarte diferit, de ceea ce se cântă în India.

Ca atare, m-am bucurat foarte tare și când am aflat că voi cânta. O voi face și în românește, dar și în hindi!”, a continuat el seria dezvăluirilor.”, a declarat Jean de la Craiova, exclusiv pentru impact.ro.