Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Secretul s-a aflat după 5 luni

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Secretul s-a aflat după 5 luni
Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România. Secretul s-a aflat după 5 luni

Survivor este una dintre emisiunile fenomen, care au avut mare succes în România. Dan Pavel a vorbit despre condițiile pe care concurenții sunt nevoiți să le suporte, dar și despre cum a ajuns în postura de prezentator.

Cum a ajuns Daniel Pavel să prezinte Survivor România

Într-un interviu acordat paginademedia.ro, Dan Pavel a povestit cum se vede întreaga experiență din perspectiva lui. El a ținut să precizeze că „este un show pe bun” și că nu regretă deloc faptul că a acceptat acest proiect.

„Sub nicio formă nu regret că am intrat în acest proiect. Simt că toate drumurile mele profesionale şi personale m-au adus aici” , a declarat prezentatorul, care a fost prezentator la Antena 3 și RFI, dar și redactor șef al Penny FM.

Gazda show-ului locuiește alături de familia lui în Austria, iar înainte de televiziune și radio a lucrat ca ofițer în marina comercială.

Despre felul în care a ajuns să prezinte Survivor, Dan Pavel spune că ține foarte mult la loialitate și camaraderie, lucruri extrem de importante în

„Am sădită, din vremea ofiţerilor de marină, ideea că loialitatea şi camaraderia sunt valori pe care trebuie le păstrez la cote foarte înalte. Îi sunt extrem de recunoscător lui Cosmin Cernat, pe care îl ştiu din proiecte mai vechi, şi lui Dan Cruceru pentru că au fost deschizători de drumuri.

Exatlon a fost un fenomen media la vremea lui, iar primul sezon de la Survivor a fost foarte important pentru a-mi face documentarea. Poate atuul meu este acela că din perspectiva formatului Survivor mă simt 100% în format, la nivel celular, e cronică sportivă, dar nu numai, este o redare epică a bătăliilor.

Sunt un pasionat de istorie, un istoric amator, mi-au plăcut marile lupte pe care le-au dat românii în trecut şi reuşesc să le transfer către public. Poate că genul acesta de emoţie, la limita nebuniei, aduc eu în poveste”, spune acesta.

Care au fost cele mai grele momente de la Survivor

El a vorbit despre cele mai grele momente de la Survivor, spunând că dorul de familie este greu de suportat, însă la fel sunt și condițiile din Republica Dominicană.

Cel mai greu moment a fost când pe unul dintre trasee a început o ploaie la rafală, o ploaie torenţială, şi pe lângă faptul că eram ud, apa îmi venea peste tot în gură şi trebuia să comentez ce văd. „E într-adevăr un experiment social pe care îl trăiesc concurenţii, dar pe care îl trăim şi noi, echipa de producţie. 

A fost şi este greu. Pe familia din România nu am mai văzut-o de un an. E un sentiment de bucurie că ajung, prin intermediul micului ecran, acasă. Mă vede tatăl meu care mi-a îndreptat paşii către sport.

În acelaşi timp e o tristeţe latentă că nu-l văd pe el şi nici pe sora mea, pe fratele meu şi pe nepoţi. Sigur, am şi familia de la Viena, iubita mea şi băiatul meu cu mama lui. E un dor constant”, a mai spus el.

Dan Pavel va prezenta următorul sezon din Survivor?

Spune că a fost la timpul și momentul potrivit, iar castingul pentru Survivor a fost online.

„Iniţial a fost un dialog telefonic, iar apoi am trimis un casting onlineN-am fost deloc în România, din cauza pandemiei. Am fost ales, iar restul e istorie.

Nu m-am gândit mult. Din secunda în care am trimis castingul au fost câteva zile, o perioadă de incubaţie, în care mi-am dorit foarte, foarte mult. În momentul în care a venit răspunsul mi s-au tăiat picioarele. Atunci am înţeles consecinţele, dar am înţeles şi că mi le doresc”, a spus el.

El a mai spus că va afla în vară dacă va continua să prezinte emisiunea Survivor și în sezonul care urmează, iar după marea finală, va merge acasă, acolo unde își va cunoaște restul colegilor de la Kanal și va discuta despre asta.

„Focusul acum este pentru marea finală, toate energiile converg către marea finală. Urmează să merg acasă şi să îmi cunosc restul colegilor de la Kanal D, pe o parte am avut ocazia să îi cunosc. Vreau să ne aşezăm la o masă, să facem o decompresie a energiei uriaşe care s-a strâns şi vedem. Răspunsul o să vină, probabil, în vară.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI