Unde pleacă Daniel Pavel după Survivor România. Ce va face la finalul sezonului

Unde pleacă Daniel Pavel după Survivor România. Ce va face la finalul sezonului
Unde pleaca Daniel Pavel dupa Survivor Romania

După ce l-a înlocuit pe Dan Cruceru la cârma competiției care se desfășoară în Republica Dominicană, Daniel Pavel a devenit, rapid, preferatul publicului din România. Ce va face gazda de la Survivor România la finalul sezonului competiției adorate de milioane de fani. 

Unde pleacă Daniel Pavel după Survivor România

Daniel Pavel este, de departe, unul dintre cei mai apreciați, chipeși și prezentabili moderatori TV din România. Gazda celui mai solicitant și dur reality-show de la Kanal D reușește să câștige inimile fanilor emisiunii prin profesionalismul de care dă dovadă în fiecare ediție Survivor România.

Ceea ce puțini oameni știu este că Daniel Pavel se antrenează pe trasee, cot la cot cu Faimoșii și Războinicii, pentru a se menține în forma de invidiat pe care o stăpânește cu succes. La cei 44 de ani ai săi, chipeșul amfitrion arată senzațional, fiind o fire sportivă.

Prezentatorul celui mai solicitant reality-show din România are o meserie periculoasă, despre care foarte puțină lume știe. Pe lângă faptul că este om de televiziune și om de radio, „domnul Dan”, așa cum este alintat de către concurenți, este și ofițer de marină comercială.

De ce afecțiune suferă Daniel Pavel de la Survivor România

Prezentatorul Survivor stă într-o casă închiriată, în apropiere de locul unde se desfășoară filmările. Locuința are și etaj și dispune de o bucătărie spațioasă, un living mare, unde se poate observa, pe unul dintre pereți, o ramă cu multe notițe despre viața „faimoșilor“, un dormitor, poziționat la etaj, destul de simplu, în nuanțe deschise, și, implicit, o baie, potrivit celor de la impact.ro.

După ce se va termina sezonul al doilea Survivor România, îndrăgitul prezentator va pleca spre Viena, acolo unde locuiește alături de iubita lui, Marina Ghilețchi, și fiul său. Un alt detaliu pe care telespectatorii nu îl cunoșteau despre prezentatorul lor preferat este că Daniel Pavel suferă de Surfers Eye/ Pterygium, o afecțiune oculară rezultată în urma expunerii îndelungate la razele ultraviolete.

„Acești ochelari sunt ceva foarte special pentru mine. În aceste trei luni de emisiune am dezvoltat o ușoară, mică problemă pe care o depășesc: Surfers Eye. De la expunerea foarte mare la radiația ultravioletă a apărut o mică pată pe cornee. Ea se reduce acum și am nevoie de ochelari în anumite momente, sunt cadou de la colegii mei dragi de la Kanal D“, a dezvăluit Daniel Pavel, notează cei de la sursa citată.

Cât de mult îl apreciază fanii Survivor România pe Daniel Pavel

Fanii emisiunii Survivor România îl apreciază enorm pe Daniel Pavel, lucru care se vede pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Fotografiile celebrului moderator TV sunt apreciate de zeci de mii de români, iar comentariile laudative sunt pe măsură:

Șarm, carismă, profesionalism… Sunt cuvintele care vă caracterizează. Suntem mândri că avem asemenea prezentator! Mult succes!

Un adevărat căpitan, toate aprecierile noastre pentru tine, felicitări!!!

De abia aștept diseară emisiunea prezentată de acest om minunat

Un profesionist în tot ceea ce faci!