Culoarea preferată a Reginei Elisabeta. Se simte cel mai bine când se îmbracă așa

Culoarea preferată a Reginei Elisabeta. Se simte cel mai bine când se îmbracă așa
Ce culoare prefera Regina Elisabeta

Care este culoare preferată de Regina Elisabeta a II-a. Se spune că este culoarea pe care o poartă cel mai des, iar motivul pentru care o iubește atât de mult este pentru că aceasta este adânc înrădăcinată în istoria regalității și a fost mult timp asociată cu monarhia, arta, armata, afacerile.

Care este culoarea preferată a Reginei Elisabeta

Culoarea preferată a Reginei Elisabeta a II-a este albastru, o culoare pe care o poartă mai mult decât pe oricare dintre celelalte culori. De altfel, potrivit unui studiu al revistei Vogue din 2012, regina a purtat albastru la 29% dintre ocaziile de stat la care a participat în acel an.

Alte culori preferate de Regina Elisabeta sunt verde și crem, culori pe care le-a purtat în 11% din timp, urmate de roz și violet, pe care le-a ales în 10% din timp.

„Regina iubește hainele și este un adevărat expert în țesături”, a declarat pentru publicație asistenta sa personală, Angela Kelly.

„Cred că ea apreciază părerea mea, dar ea este cea care deține controlul. Ea ia întotdeauna decizia finală.”

În ce privește culoarea purtată la unghii, Regina iubește iubește nuanța roz deschis numită Essie’s Ballet Slippers. De fapt, este singura culoare pe care o poartă de aproape trei decenii, deoarece o consideră neutră și potrivită cu aproape toată ținuta ei colorată. Datorită reginei, Essie Ballet Slippers este acum una dintre cele mai populare culori de lac de unghii din lume.

Culoarea pe care Regina a purtat-o cel mai puțin

Potrivit aceluiași studiu realizat de revista Vogue, cea mai puțin preferată culoare a reginei Elisabeta este bejul, deoarece a purtat această culoare ​​doar 1% din timp. De asemenea, nici o fană a negrului nu este, purtând culoare 2% din timp. Cât despre celelalte culori pe care le poartă, studiul a indicat că Regina Elisabeta a a II-a s-a îmbrăcat în roșu, portocaliu sau galben în 4% din timp.

Când vine vorba de modele de pe ținutele din garderoba ei, reginei îi plac florile, dar nu îi plac carourile. Regina preferă și culori îndrăznețe și strălucitoare, existând un motiv bine întemeiat pentru asta. Mai exact, în calitate de regină a Angliei și șef de stat, acesta trebuie să iasă în evidență într-o mulțime.

„Trebuie să iasă în evidență pentru ca oamenii să poată spune „Am văzut regina””, a explicat Sophie, Contesa de Wessex, în documentarul din 2017, denumit The Queen at 90.

„Când ea apare undeva, vrea ca fiecare om din mulțime să poată spune că a văzut un pic din pălăria reginei”.