Regina Elisabeta și-a revenit! Cum arată după problemele avute la Jubileul de Platină VIDEO

Regina Elisabeta și-a revenit! Cum arată după problemele avute la Jubileul de Platină VIDEO
Cum arată Regina Elisabeta după problemele de sănătate care au fost semnalate înainte de Jubileul de Platină

Apariție surprinzătoare a Reginei Elisabeta a II-a. În ciuda îngrijorărilor privind problemele de mobilitate semnalate chiar înainte de Jubileul de Platină, monarhul pare a fi în formă. Suverana a participat la o ceremonie în Edinburgh, în cadrul căreia i-au fost oferite în mod simbolic, de către Lordul de Provost, cheile orașului. Regina Elisabeta a II-a a radiat!

Cum arată Regina Elisabeta după problemele de sănătate

A fost prima apariție publică a Reginei Elisabeta a II-a, după Jubileul de Platină. La Ceremonia Cheilor din Edinburgh, suverana a fost însoțită de fiul cel mai mic, prințul Edward, în vârstă de 58 de ani, și soția sa, Sophia, în vârstă de 57 de ani.

Înainte de Jubileul de Platină, suverana a absentat de la o serie de ceremonii din cauza unor probleme de mobilitate. Potrivit informațiilor scurse la vremea respectivă în presă, ar fi fost vorba despre anumite dificultăți ale monarhului în a merge și a sta în picioare.

Aparițiile publice rare au alimentat îngrijorările privind starea de sănătate a Reginei Elisabeta a II-a. Cu precădere în circumstanțele celor doi ani de pandemie de coronavirus. Toți fanii s-au întrebat în repetate rânduri dacă regina are iar probleme de sănătate.

De altfel, participarea fiului cel mai mare al suveranei, prințul Charles, în vârstă de 73 de ani, la deschiderea oficială a Parlamentului, a fost interpretată drept cel mai concret semnal că domnia sa se apropie de sfârșit. Cum arată suverana acum, însă, nu mai lasă loc de interpretări. Regina Elisabeta a II-a a bifat un nou record.

Monarhul a fost surprins într-o formă excelentă în Scoția

Suverana a fost filmată deplasându-se fără niciun fel de ajutor la stația de gară Windsor and Eton Riverside Station. Aici, a trebuit să prindă trenul regal pentru sejurul în Scoția.

Regina Elisabeta a II-a a radiat! Jurnaliștii străini au surprins-o în timp ce stătea în picioare fără să se sprijine de baston. Majestatea Sa părea mai relaxată decât la ultimele evenimente publice și nu a dat niciun semn de disconfort, potrivit The Sun.

La evenimentul din Scoția, Regina Elisabeta a II-a a purtat o rochie de mătase albastru pudrat cu broșa cu insigna Regimentului Regal al Scoției. Ținuta a fost asortată cu o pălărie elegantă.

După ceremonie, monarhul a fost surprins deplasându-se confortabil cu bastonul în mâna dreaptă. În mâna stângă, purta o geantă neagră. Totuși, felul în care s-a prezentat Regina Elisabeta a II-a la Ceremonia Cheilor din Edinburgh a liniștit o mare parte dintre comentatorii și analiștii regali care s-au arătat neliniștiți în ceea ce privește sănătatea Majestății Sale.