Unde petrece Regina Elisabeta vacanța de vară. Va fi însoțită de Prințul William și Kate Middleton

Unde petrece Regina Elisabeta vacanța de vară. Va fi însoțită de Prințul William și Kate Middleton
S-a aflat ce face Regina Elisabeta in aceasta vara

Regina Elisabeta a II-a și-a sărbătorit Jubileul de Platină înconjurată de familie și prieteni, în compania cărora petrece mereu timp de calitate. În ciuda vârstei înaintate, monarhul de 96 de ani continuă să aibă grijă de poporul său și nu ezită să-și salute fanii ori de câte ori se ivește ocazia. Celebră pentru domnia îndelungată, ținutele viu colorate și atitudinea jovială, viața personală a suveranei prezintă interes pentru tabloidele britanice și curioși. De pildă, s-a aflat ce va face familia regală în această vară.

Noi detalii despre Regina Elisabeta. Unde își va petrece vacanța de vară

Membrii casei regale britanice trăiesc în lux atât în castelele deținute de ei în Anglia, cât și când pleacă în deplasare cu treabă sau în vacanță. Ce planuri și-a făcut Regina Elisabeta a II-a pentru această vară?

Cel mai iubit monarh britanic pendulează între Castelul Windsor și Balmoral, dar preferă să-și petreacă vacanțele de vară la cea de-a două reședință menționată, unde se simte cea mai fericită. Face plimbări lungi, picnicuri, respiră aer curat.

„Plimbări, picnicuri, câini, mulți câini, sunt tot timpul câini pe lângă ea, și oameni care vin și pleacă neîncetat. E un sediu central minunat pentru buni și pentru noi ca să venim și să o vizităm acolo, unde există destul spațiu de alergat și respirat”, a dezvăluit nepoata sa, Prințesa Eugenie.

Cine o va vizita la reședința sa din Scoția

La Castelul Balmoral, Majestatea Sa adoră să călărească, să vâneze și să-și petreacă timpul cu cei dragi. Deseori, ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, îi fac vizite acolo. Totuși, anul acesta este posibil ca situația să fie diferită și planurile obișnuite să se schimbe din cauza problemelor de sănătate ale reginei.

Ducii de Cambridge iubesc această destinație

Deși William și Kate și-au exprimat dorința, în timpul turneului lor regal, de a-și duce copiii în Caraibe, jurnaliștii britanici cred că vacanța lui 2022 va fi mai aproape de casă. Perechea a petrecut mult timp în reședința de la țară, denumită Anmer Hall, în timpul pandemiei de coronavirus. Nu este exclus ca nepoții suveranei să aleagă aceeași destinație. Aflată pe proprietatea Sandringham, clădirea este prevăzută cu tot felul de spații de joacă pentru copii, de la leagăne la pereți de cățărat, avantaje perfecte vacanță.

Soția Prințului William face furori cu ținutele sale

Recent, Kate Middleton a făcut din nou senzație în presa internațională, după ce jurnaliștii au asemănat-o cu regretata Lady Di, mama soțului ei. Ducesa a îmbrăcat o rochie asemănătoare cu cea purtată de Prințesa Diana, iar admiratorii săi s-au bucurat nespus când au văzut-o. Citește mai multe AICI.