Culoarea portofelului care atrage banii ca un magnet. Lidia Fecioru i-a spus toate secretele: „Contează foarte mult culoarea”

Culoarea portofelului care atrage banii ca un magnet. Lidia Fecioru i-a spus toate secretele: „Contează foarte mult culoarea”
Culoarea portofelului care atrage banii ca un magnet.

Cunoscutul bioenergoterapeut, Lidia Fecioru, a vorbit despre anumite secrete care pot atrage abundența în portofel. Lidia Fecioru a precizat că foarte mult contează și culoarea acestuia, dar contează să păstrăm în el și bani în numerar, nu doar pe card, și, evident, să mulțumim Universului pentru fiecare bănuț.

Cum atragi abundența în portofel

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, a făcut precizări despre cum poți atrage abundența în portofel.

„Contează foarte mult culoarea. Să începem cu acel bileţel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Am mai arătat noi acea bancnotă pe care o punem în portofel. Nu trebuie să păstrăm chitanţe, cărţi de vizită vechi, bonuri. Portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea. Dacă găseşte dezordine, nu îi place.

Să nu fie deteriorat sau rupt. Nu ţine un portofel murdar sau tocit. Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăţie şi despre abundenţă. Trebuie învăţată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat. Trebuie să mai punem şi o dorinţă acolo.

Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proşti, nici săraci.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Culoarea portofelului care atrage banii ca un magnet

Lidia Fecioru a făcut precizări importante și în privința culorii pe care ar fi de preferat să o aibă portofelul. Sunt culori care atrag bogăția și belșugul, dar și culori care atrag ghinionul, motiv pentru care se recomandă a fi evitate.

„Culoarea portofelului este foarte importantă. Portofelul roşu este care denotă abundenţă şi deschidere de a-i primi.  Această culoare atrage bogăţia. Este ideal pentru cei cu energie personală definitivată foc sau metal.

Albastru este culoarea elementului apă. Aveţi grijă cum interacţionează cu propria voastră energie. Negru este culoarea elementului de apă. Maro este cea mai populară la bărbaţi după negru, s-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei din foc sau apă. Verde reprezintă elementul lemn şi este o alegere excelentă pentru a începe ceva nou. Se potriveşte pentru cei din foc.

Mulţi ţin portofelul gol. Nu avem numerar. Când nu ţinem numerar, portofelul ala nu va aduce bani. Când câştigăm un bănuţ să-i mulţumim Universului că am primit. Să nu luaţi portofele în şah. Azi ai bani, maine nu. Se joacă alba neagra. În portofele albe se strâng bani mulţi.”, a mai spus Lidia Fecioru, potrivit sursei citate.