Cum afli oamenii toxici de lângă tine. Lidia Fecioru dă un sfat prețios

Cum afli oamenii toxici de lângă tine. Lidia Fecioru dă un sfat prețios
Cum afli oamenii toxici de lângă tine.

Cum afli oamenii toxici de lângă tine. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru dă un sfat prețios. Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, aceasta a explicat care este comportamentul unei persoane invidioase. Cum recunoști o persoană invidioasă, ei bine, specialistul îți dă toate indiciile.

Cum afli oamenii toxici de lângă tine

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, despre comportamentul unui om rău și invidios.

„Arată ca şi noi, doar că comportamentul îl trădează. El face complimente nesincere. Tu ştii că nu arăţi chiar bine într-o rochie, dar el spune că îţi stăm bine. Noi simţim complimentele nesincere.

Se vede imediat când cineva nu te place. E suficient să întorci capul să vezi grimasa de pe faţa. Sunt oameni care nu se bucură de succesul tău. Întotdeauna se va găsi cineva să zică ceva. Când tu începi să spui ceva, el imediat intră peste tine şi spune că şi el la fel a făcut.

Cel care încearcă în orice discuţie să iasă în faţă. Sunt cei care nu se bucură de succesul tău. Plus că nu-l vor lua niciodată în serios. Îşi expune imediat propriile lor realizări. Vorbesc despre propriile realizări, deşi nu le au, iar pe ale tale le minimalizează.

Într-un fel vor să te imite. Vor să imite şi să fie mai ceva ca tine. Mai cu moţ. Încep să te imite. Merg la tine, vorbesc ca tine, se îmbracă ca tine.

Concurează cu tine şi tind să obţină superioritate în orice. Goana după succes este starea lor permanentă. De foarte multe ori, chestia aceasta nu este rea. Este ceva constructiv. Oamenii invidioşi te pot admira în cuvinte, dar te bârfesc pe la spate. Invidioşi pot fi şi în cercul nostru de prieteni”, a spus Lidia Fecioru.

Ce trebuie să faci dacă te afli în preajma unor oameni invidioși

Lidia Fecioru a mai punctat și faptul că astfel de oameni urăsc fără a avea un motiv anume și recomandă păstrarea distanței cu astfel de persoane.

„Sunt oameni care ne urăsc fără a le face ceva. Chestia asta o întâlnim peste tot. E bine să stai departe de aceşti oameni. E bine să păstrăm un pic de tampon. De obicei, şeful nu e invidios.

Dacă e, te dă afară. De multe ori, sunt invidii între fraţi. Unul este mai înţelept şi îl lasă pe celălalt să se scalde în gloria lui. Oamenii oricum văd lucrurile acestea. Omul când e rău se vede pe faţă. Pe oameni îi simţi după valul de energie pe care îl au.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, conform Antena 3.