Planta care îți aduce iubirea în casă. Lidia Fecioru anunță cum îți găsești jumătatea

Planta care îți aduce iubirea în casă. Lidia Fecioru anunță cum îți găsești jumătatea
Lidia Fecioru, sfaturi pentru iubire în casă: ce plantă trebuie să ai?

Lidia Fecioru vine cu sfaturi pentru cei care doresc să îți găsească jumătatea. Majoritatea oamenilor își doresc să renunțe la singurătate și să se bucure de viață alături de un partener care să îi completeze sau să aibă o casă fericită alături de el. Dacă simți că dragostea nu vine la tine, atunci această plantă este exact ce aveai nevoie. ,,Să o primim cadou”, a subliniat specialistul. Ce plantă îți aduce iubirea în casă? Trebuie să o aibă toată lumea.

Ce plantă îți aduce iubirea în față: Lidia Fecioru anunță secretul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a adus în prim-plan sfaturi pentru iubire și armonie în casă. Majoritatea oamenilor își caută jumătatea sau vor să atragă liniștea alături de partenerul pe care îl au deja.

Desigur că în orice casă există discuții mai aprinse sau nu, dar iubirea trebuie să fie mereu prezentă. Află că planta fericirii feminine te ajută îți găsești jumătatea. Ea se numește spathiphyllum și sare în ajutor și femeilor care doresc să devină mame.

Indiferent dacă ești singur sau ai deja pe cineva, este bine să ai planta în casă. Cel mai potrivit este să ți-o facă cineva cadou. Poți să te gândești la femeile din familia ta și să le dăruiești asta.

Cei care își doresc să o țină în locuință trebuie să aibă grijă la anumite detalii. Mai exact, ea nu adoră căldura, motiv pentru care trebuie să o poziționezi într-o zonă unde să nu moară rapid sau să se simtă confortabil. Mai mult decât atât, este recomandat să îi stropești frunzele ca să se răcorească, nu să o uzi în exces. Ea poate aduce și noroc la bani dacă o ai în casă.

,,Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze”

,,Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă. Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare.

Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani.”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.