08 aug. 2024 | 21:03

Culiță Sterp și-a primit pedeapsa pentru accidentul grav din Cluj. A fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare

Diverse
Culiță Sterp și-a primit pedeapsa pentru accidentul grav din Cluj. A fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare
Obligat la 70 de zile de muncă în folosul comunității

În urmă cu doi ani, în luna noiembrie, Culiță Sterp era implicat într-un accident rutier, fiind găsit sub influența stupefiantelor la volan. De atunci și până astăzi, magistrații au tot amânat sentința. În cele din urmă, Culiță Sterp și-a primit pedeapsa pentru accidentul grav din Cluj, fiind condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Culiță Sterp a provcat un accident teribil, sub influența drogurilor

Pe 17 noiembrie 2022, aflat la volanul mașinii sale, și în drum spre Lacul Tarnița, acolo unde ar fi trebuit să filmeze un videoclip, Culiță Sterp avea să producă un accident rutier.

În urma acestuia, conform polițiștilor, un bărbat de 32 de ani, aflat în cealaltă mașină suferea răni grave și era transportat de urgență la spital.

Lui Culiță Sterp i s-a spart mașina. Ce i-au furat hoții, nu i-a venit să creadă

Lui Culiță Sterp i s-a spart mașina.

Din raportul polițiștilor de la momentul accidentului reieșea că artistul de 30 de ani avea „o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat”:

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, arată ISU Cluj.

Retragerea plângerii victimei și deciziile magistraților clujeni

După reținerea sa, Culiță Sterp aștepta decizia magistraților în dosarul accidentului provcoat, dar avea să fie eliberat imediat, cu condiția să nu părăsească localitatea.

O primă surpriză avea să vină la 6 zile de la producerea accidentului, când victima de 32 de ani își retrăgea plângerea împotriva acestuia.

Aflat la tribunalul din Cluj unde se aștepta o decizie în acest dosar, Culiță Sterp declara că s-a împăcat cu victima accidentului, precum și cu membrii familiei acesteia.

Ulterior, în două situații distincte, deși procurorii cereau arestarea sa, judecătorii îl trimiteau pe Culiță Sterp sub control judiciar, în noiembrie 2022 și, respectiv, pe ianuarie 2023.

Culiță Sterp și-a primit pedeapsa pentru accidentul grav din Cluj

După mai bine de doi ani și cel puțin trei decizii de control judiciar, Culiță Sterp și-a primit pedeapsa pentru accidentul grav din Cluj. Conform decizie magistraților, manelistul a primit o condamnare la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare.

Noi acuzații pentru Culiță Sterp!

Noi acuzații pentru Culiță Sterp!

Din decizia magistraților mai reiese că în termen de 10 zile de la anunțarea sentinței, avocații artistului pot ataca sentința. Pe  lângă această decizie, manelistul va avea de efectuat și 70 de zile de muncă în folosul comunității, precum și plata sumei de 1,458.35 lei cheltuieli de judecată.

Prin aceaeași sentință s-a mai stabilit ca artistul să se prezinte la termenele stabilite la Serviciul de Probațiune Hunedoara și i s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioadă de trei ani.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro