Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte. Ce li s-a întâmplat

Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte. Ce li s-a întâmplat
Culiță Sterp și frații lui, la un pas de moarte. Ce li s-a întâmplat

O neatenție avea să îi coste viața. Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte.  „Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”.

Culiță Sterp și frații lui au fost la un pas de moarte

Culiță Sterp a fost primul dintre frații Sterp care a devenit celebru. Cântăreț și fost soț al interpretei de manele Carmen de la Sălciua, tânărul se bucură de multă susținere din partea fanilor lui. Fratele mai mic, Iancu, i-a călcat pe urme, într-o oarecare măsură. Nu a fost înzestrat cu același talent precum artistul, dar a ieșit în față cu șarmul său.

Devenit celebru datorită participării la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei, Iancu a acceptat provocarea Survivor, unde s-a dovedit un bun sportiv. Cei doi băieți mai au două surori, de care sunt foarte apropiați. De altfel, în cadrul unor interviuri, toți au declarat că amintirile din copilărie reușesc să le aducă zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, a existat un moment de neatenție în trecutul lor, care putea să conducă la o tragedie.

„Am avut un accident de mașină toți patru. Veneam de la mare și eram cu microbuzul nostru. Eu conduceam, iar 15 km de casă, m-a luat somnul, am ațipit. Dar am avut noroc că ne-a ținut Dumnezeu în viață”, a povestit Culiță Sterp.

Familia Sterp are o fermă de animale și un magazin, unde vând produse de la ferma lor. Culiță a declarat că a crescut printre animale, iar munca de jos nu a fost niciodată un motiv de rușine, nici măcar acum, când a devenit un cântăreț cunoscut, iar onorariile lui se ridică la câteva mii de euro pentru un eveniment.

„Am avut o copilărie frumoasă. Cu toate că ne-am petrecut-o la vaci și la oi, ne era ciudă când eram mici că ei se scăldau la râu, iar noi să mergem la vaci. Ferma o avem de când ne știm. Este singurul venit al nostru. Niciodată părinții nu au avut un alt serviciu. Noi ne bucurăm foarte mult pentru el, orice ar vrea să facă în viața asta. Noi îl sustinem 100%”, a spus sora lui Culiță la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI