21 apr. 2021 | 15:19

Cu cine se întelege Pepe cel mai bine după divorțul de Raluca Pastramă. Ce relație are cu o vedetă feminină

Monden
Cu cine se întelege Pepe cel mai bine după divorțul de Raluca Pastramă. Ce relație are cu o vedetă feminină
Pepe, apropiat de o vedetă feminină după divorțul de mama copiilor săi

Pepe are o persoană apropiată care i-a fost alături după divorțul extrem de neașteptat dintre el și mama celor două fetițe ale sale. Despre cine este vorba și ce relație apropiată are cu una din vedetele feminine extrem de iubite de la noi?

Pepe, relație apropiată cu o vedetă feminină de la noi

Zvonurile nu încetează să apară despre o idilă dintre Pepe și Raluka. Cei doi sunt colegi de breaslă și unde mai pui că dau nas în nas la emisiunea „Te cunosc de undeva” unde sunt concurenții aceluiași sezon.

Ultima perioadă i-a surprins cu câteva gesturi care au dat de gândit, lucru pe care l-au văzut întâi de toate fanii vedetelor. Mulți s-au întrebat ulterior dacă prietenia lor maschează, de fapt, o relație.

Pepe a dat cărțile pe față după ce au început să apară din ce în ce mai multe zvonuri legate de statusul amoros al acestora. „Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok.”, a spus Pepe pe YouTube.

Din păcate, unii dintre cei care îi apreciază au fost chiar și mai nedumeriți decât înainte în urma afirmațiilor artistului, așa că așteaptă cu nerăbdare ca Pepe să-și deschidă sufletul mai mult. Cei care îl iubesc ce celebrul cântăreț de muzică latino sunt curioși când și cu cine își va reface acesta viața după divorțul fulgerător de Raluca Pastramă.

„Pe plan personal sunt foarte bine”

Bărbatul a mărturisit încă după ce a anunțat public faptul că se va separa de mama copiilor săi că e normal ca în viața amândurora să apară cândva alte persoane. Acesta a mai detaliat ulterior că ambii sunt foarte tineri și că au toată viața înainte, așa că își vor mai oferi ocazia să iubească și să fie iubiți. Cei doi se înțeleg foarte bine acum și se ocupă în mod egal de fetițele pe care le au împreună.

„Pe plan personal sunt foarte bine, exact cum ne-am propus de la început, aşa suntem în momentul ăsta. Am spus şi în alte interviuri că dacă au mai fost alte ambiţii, derapaje, nu au fost din partea mea şi nici nu mai contează. Din punctul meu de vedere, lucrurile s-au echilibrat, s-au rezolvat. Am înţeles de la bun început cum stau lucrurile, am respectat decizia şi mergem mai departe, ne creştem frumos copiii şi ne-am înţeles cât se poate de amiabil şi de normal”
Pepe (Sursa: viva.ro)

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Capital.ro
Cum se aprinde Sfânta Lumină la Ierusalim. Miracolul care are loc an de an la Mormântul lui Iisus
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro