13 mai 2021 | 16:17

Cu cine s-a întâlnit Iulia Vântur cum a ajuns în România. E cea mai importantă persoană din țară

Monden
Cu cine s-a întâlnit Iulia Vântur cum a ajuns în România. E cea mai importantă persoană din țară
Alături de cine a fost văzută Iulia Vântur când s-a întors în România

Iulia Vântur s-a întors în România! Deși vedeta trăiește o poveste de mulți ani cu Salman Khan și s-a mutat în India, situația dramatică de acolo a făcut-o să se gândească mai bine și să petreacă puțin timp și la noi în țară. Imediat cum a ajuns, aceasta s-a văzut cu o persoană extrem de importantă pentru ea.

Iulia Vântur, din nou acasă. De ce s-a întors vedeta în România

Fanii s-au bucurat enorm atunci când au aflat că frumoasa Iulia Vântur s-a decis să se reîntoarcă acasă, dar au avut dubii cu privire la cum decurge relația ei cu Salman Khan. Se pare că această decizie luată de vedetă nu are legătură cu relația ei, căci povestea de dragoste pe care o trăiește cu starul este la fel de intensă ca în prima zi.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, blondina vorbea despre provocările întâlnite în India, dar și despre faptul că a încercat de Paște să respecte anumite tradiții din țara noastră. Cât despre întoarcerea ei în România, pe atunci ea povestea că momentul în care se va reuni cu oamenii de aici va veni foarte curând.

„Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor. Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă”, a completat celebra blondină, la PRO TV.

Întâlnire emoționantă. Alături de cine a fost văzută Iulia Vântur

Nu a mai durat mult timp și Iulia Vântur s-a întors acasă. Vedeta a dus dorul familiei, mai ales de sărbători, iar pandemia a făcut ca aceasta să nu poată să își vadă rudele atât de des precum și-ar dori. Prima persoană pe care a văzut-o când s-a întors în România a fost mama ei, iar întâlnirea a fost una emoționantă, documentată pentru fanii ce o urmăresc pe rețelele de socializare.

”Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toata viața.

Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvantată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme. Vă povestesc totul în curând”, a scris vedeta în mediul online.

Iulia Vântur, despre mutarea în India. Cât de greu i-a fost, de fapt

Iulia Vântur se află de mult timp în India și se bucură de o carieră de succes și de o relație cu un star internațional ce o face fericită în fiecare zi. S-ar spune că are parte de viața perfectă, dar puțină lume știe cât de greu i-a fost și ce provocări a avut de întâmpinat, mai ales pentru că a stat departe de oamenii dragi. Întoarsă în România, aceasta a oferit detalii la emisiunea ‘Sinteza Zilei’ de la Antena 3 despre cum s-a obișnuit cu schimbările.

„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mai am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele.

Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință.”, a zis vedeta.

PlaySport
Ea e ispita care i-a luat mințile milionarului român! Și-a lăsat soția pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani ca el
Ego.ro
ȘOC! Dana Budeanu a renunțat la lenjeria intimă, rochia prea scurtă a arătat TOT
Digi24
O mireasă a murit la nunta ei. Dansa pe marginea piscinei, a alunecat și a căzut în apă
Cancan.ro
Ultimele imagini cu Costel Corduneanu în viață. Grațiela, văduva interlopului din Iași, a făcut totul public. VIDEO
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Cuplu-BOMBĂ în showbiz. Miliardarul s-a afişat cu noua iubită tinerică, fostă concurentă la o emisiune de vedete
Capital.ro
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
EVZ.ro
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Adevarul
Istoricul Radu Ciuceanu: „Moartea lui Stalin a oprit planul ofensivei către Alpi“. Pericolul izbucnirii celui de-al Treilea Război Mondial între SUA și URSS
BZI.ro
Lacrimi de durere la priveghiul lui Costel Corduneanu. Un detaliu a atras atenția tuturor!
Spynews.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Recalcularea pensiilor. Acești români vor primi 4.700 lei la recalculare, deși au ieșit la pensie cu 2.100 lei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Nu te mai primește în avion. Pasagerii sunt obligați să respecte noua regulă
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro