Alex Bodi a plecat din țară. Locul pe care l-a ales, alături de Daria Radionova, cum a fost surprins cu bagajele

Alex Bodi a plecat din țară. Locul pe care l-a ales, alături de Daria Radionova, cum a fost surprins cu bagajele
Alex Bodi a plecat din tara

Alex Bodi și Daria Radionova au revenit la sentimente mai bune și au decis să mai dea încă o șansă poveștii lor de dragoste. Controversatul afacerist și-a făcut bagajele, s-a urcat în avion și s-a dus să o vadă pe iubita lui în unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Unde au fost surprinși cei doi amorezi.

Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat

Este unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România, iar după căsnicia tumultoasă cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a devenit extrem de popular în showbizul autohton.

Noi detalii ies la iveală despre viața afaceristului. Se pare că bărbatul originar din Mediaș a plecat la Londra pentru a se întâlni cu iubita lui Daria Radionova.

Se spune că, atunci când iubești cu adevărat, nu poți sta departe mult timp de alesul/aleasa inimii tale, iar Alex Bodi nu face excepție de la această regulă. Celebrul om de afaceri nu a stat pe gânduri și s-a urcat în avion pentru a merge să se întâlnească, în Londra, cu frumoasa rusoaică.

După ce a fost pus în libertatea și s-a împăcat cu Daria Radionova, Alex Bodi se poate declara un bărbat fericit și împlinit. Și, pentru că nu poate sta separat de ea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a zburat pe meleagurile britanice pentru a fi alături de partenera sa de viață.

După o relație furtunoasă și o despărțire care a ținut caldă prima pagină a publicațiilor mondene din România, Alex Bodi și Daria Radionova au revenit la sentimente mai bune și au decis să-și reia relația amoroasă.

Și pentru că reîntâlnirea celor doi porumbei a fost una dulce, afaceristul a imortalizat momentul și a distribuit o fotografie în care apare alături de iubita lui Daria, într-un restaurant de lux din Londra.

„Înapoi împreună. Mai puternici ca niciodată!”

În descrierea pozei, Alex Bodi a scris, simplu, „doar noi”, semn că este un bărbat împlinit și că nu mai are nevoie de nimic sau nimeni altcineva, decât de partenera sa de viață. Faptul că Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat i-a bucurat pe urmăritorii omului de afaceri.

Frumoasa rusoaică și Alex Bodi au redevenit un cuplu în urmă cu o săptămână, când Daria Radionova și-a surprins susținătorii de pe rețelele de socializare cu o fotografie în care apărea alături de fostul ei logodnic.

„Salutări din partea noastră! Înapoi împreună. Mai puternici ca niciodată”, a scris iubita lui Alex Bodi în dreptul fotografiei cu cei doi porumbei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI