Alex Bodi are o nouă relație. Totul e clar acum, cu ce vedetă a apărut chiar înainte să fie arestat

Alex Bodi are o nouă relație. Totul e clar acum, cu ce vedetă a apărut chiar înainte să fie arestat
Alex Bodi, surprins în ipostaze tandre alături de noua iubită

Alex Bodi este din nou îndrăgostit! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pus ochii pe o vedetă cunoscută în showbiz-ul românesc și nu se mai ascunde. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, așa că totul este clar acum!

Alex Bodi iubește din nou

Alex Bodi a încercat să o cucerească de mult timp pe Ema Uta, însă, se pare că dorințele i-au fost ascultate! Afaceristul a reușit să îi câștige inima vedetei, iar cei doi au fost surprinși chiar în timp ce se sărutau în fața prietenilor comuni, semn că nu se tem să se afișeze în ipostaze tandre.

Alex Bodi și Ema Uta au încercat să se ferească de ochii curioșilor, însă afaceristul nu a putut să stea departe de make-up artist prea mult timp. Cei doi au fost surprinși în fața unui restaurant de lux din Capitală, unde au stat de vorbă câteva minute alături de alți prieteni.

Totuși, la un moment dat, fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a apropiat de Ema Uta și a sărutat-o și i-a oferit câteva îmbrățișări, potrivit Cancan. Prietenii lor au încercat să fie atenți pentru ca aceștia să aibă parte de intimitate, dar iată că s-a aflat adevărul despre noua iubită pe care o are Alex Bodi.

Alex Bodi și Ema Uta, surprinși în ipostaze tandre

De asemenea, cei doi nu s-au putut abține nici în momentele în care se aflau în interiorului localului din București. Gesturile tandre nu au lipsit, așa că Alex Bodi se poate mândri cu faptul că a reușit să o cucerească pe Ema Uta, o vedetă despre care a declarat, în trecut, că o consideră foarte frumoasă.

Mai mult, Alex Bodi a participat și la botezul copilului prietenului său, Mihai Costea, unde a făcut și câteva dedicații pentru Ema Uta. Cei doi au fost surprinși împreună și într-un videoclip postat de partenera lui Mihai Costea, Adelina Nica, în timp ce se sărutau în văzul tuturor.

Alex Bodi: ‘Este o femeie foarte frumoasă’

Ema Uta, în vârstă de 29 de ani, a cucerit pe toată lumea prin talentul său, fiind cunoscută și drept make-up artistul preferat al vedetelor din showbiz-ul românesc. Aceasta lucrează cu artiste precum Delia, Loredana, Antonia și Alina Eremia, dar nu s-a oprit aici, devenind cunoscută și peste hotare.

În trecut, Alex Bodi mărturisea că o consideră pe aceasta o femeie foarte frumoasă, însă, la momentul respectiv, afaceristul recunoștea că nu are o nouă relație. Totuși, se pare că acesta a reușit să o impresioneze pe Ema Uta.

„Nu sunt într-o relație, nu vreau să dau curs la ce se spune. Ema este o femeie foarte frumoasă, este cine este, nu depinde doar de mine dacă să fim împreună. Fiecare știm ce simțim și ce ne dorim.

Vreau să am puțină liniște, și dacă va fi să mă focalizez pe cineva, e posibil. Nu vreau să sar de la cineva, la altcineva. Vreau să mă bucur de ceea ce mai am de făcut.”, spunea Alex Bodi în urmă cu ceva timp la Antena Stars.