Cu ce se ocupă, de fapt, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi, Eduard

Ocupația actuală a lui Eduard Kovesi, fostului soț al Laurei Codruța Kovesi.

Eduard Kovesi, zis și Bebe, este cunoscut ca fostul soț al Laurei Codruța Kovesi care în momentul de față ocupă funcția de procuror-șef la Parchetul European. Încă dinainte ca aceștia să fie căsătoriți, Eduard Kovesi era om de afaceri în Sibiu, însă afacerile lui nu erau dintre cele mai profitabile. Cu ce se ocupă acesta în prezent?

Ocupația actuală a lui Eduard Kovesi, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi

Laura Kovesi și Eduard Kovesi s-au căsătorit în 2002 și au divorțat în anul 2007, Codruța păstrând numele fostului soț. La momentul divorțului, Cancan afirma că posibila cauză a divorțului ar putea fi numirea Laurei Codruța Kovesi ca Procuror General, în anul 2006 funcție care a presupus ca aceasta să se mute de la Sibiu, unde locuia cu soțul, la București.

Relația a funcționat o vreme la distanță, dar apoi, în ciuda faptului că Eduard Kovesi s-a mutat și el la București, aceasta nu a mai putut fi salvată. O altă posibilă cauză care ar fi putut duce la destrămarea cuplului ar putea fi faptul că aceștia își doreau un copil, însă Laura Codruța Kovesi nu a vrut să îi fie afectată cariera din această cauză.

Primele afaceri ale lui Eduard Kovesi

Eduard Kovesi s-a lansat în domeniul afacerilor încă din anul 1991, cu firma Led Communication, care reprezenta o firmă de internet și televiziune prin cablu.

Afacerile sale au început să meargă mai bine după căsătoria sa cu Laura Codruța Kovesi, încheind chiar afaceri cu Serviciul Român de Informații. Firma Omnidata, la care acesta era acționar, a încheiat mai multe contracte cu SRI, aceștia din urmă achiziționând de la firma la Omnidata în contracte diferite desfășurate pe parcursul a doi ani, diverse, cum ar fi:

  • camere video
  • obiective foto
  • platforme mobile pentru servicii de dezvoltare experimentală
  • un sistem de emisie-recepție TV
  • o platformă de limitare a efectelor explozive
  • o instalație radiocomandată pentru neutralizare.
Eduard Kovesi,
Ocupația actuală a lui Eduard Kovesi, fostul soț al Laurei Codruța Kovesi.

Parcursul său în domeniul afacerilor

De-a lungul timpului Eduard Kovesi a fost asociat în diverse firme din Sibiu alături de alte persoane, precum și acționar la unele societăți. O parte din societățile în care era asociat au falimentat, iar din altele s-a retras de bună voie.

Fostul soț al Codruței Kovesi a fost implicat și în construirea autostradei Sibiu-Orăștie, care s-a surpat după doar 10 luni de folosire. Eduard Kovesi a declarat că el a contribuit la construirea autostrăzii prin cercetarea asupra pământului escavat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI