Cu ce întrebare l-a surprins Ion Țiriac pe Ilie Năstase. Tranzacția recentă a miliardarului l-a lăsat mască

Cu ce întrebare l-a surprins Ion Țiriac pe Ilie Năstase. Tranzacția recentă a miliardarului l-a lăsat mască
Cu ce întrebare l-a surprins Ion Țiriac pe Ilie Năstase. Tranzacția recentă a miliardarului l-a lăsat mască

Ilie Năstase a primit o ofertă mai puțin obișnuită de la Ion Țiriac. Despre ce este vorba și cum a fost surprins Nasty de prietenul său afacerist?

Ilie Năstase a primit o ofertă neobișnuită

Ilie Năstase apare în atenția presei cu un subiect care nu a mai fost dezbătut până acum de tensimen. Dacă până de curând Năstase își disputa mariajele în presă, acum sportivul se gândește la un subiect mai puțin discutat. Totuși, așa cum este firesc și Ilie Năstase se gândește la perioada care inevitabil va veni la un moment dat al vieții. Subiectul ar fi fost adus în discuție de Ion Țiriac.

Năstase a dezvăluit faptul că nu are un loc de veci, însă, susține acesta, ar fi primit o ofertă în această privință de la bunul său amic Ion Țiriac. Prietenia dintre cei doi mari sportivi durează de peste 50 de ani. Amândoi sunt adevărate legende ale tenisului, iar viețile lor au fost parcă scenarii de film. Diferența dintre cei doi este, însă, faptul că Țiriac a fost dintotdeauna mai rezervat în ce priveste viața sa personală. În schimb, viața lui Ilie Năstase a fost ca o carte deschisă.

Ajuns la vârsta de 75 de ani, Năstase nu pare deloc presat de trecerea timpului. Anul trecut și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu, cu Ioana Nastase, iar momentele din viața sa sunt frecvent prezentate în presă. Sportivul are o condiție fizică de invidiat, în ciuda vârstei și se menține foarte bine în formă. Dar, cel mai important este faptul că Nasty se menține tânăr și din punct de vedere psihic. Deoarece, așa cum se spune tinerețea vine din interior, iar vârsta este doar un număr. Iar acest lucru este valabil si pentru marele sportiv.

Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru playsport.ro.

Năstase, moment de sinceritate debordantă

În cadrul aceluiași interviu, sportivul a fost întrebat ce anume i-ar lăsa moștenire lui Ion Țiriac, iar răspunsul tensimenului a fost unul cât se poate de sincer si savuros.

Nu am ce să-i las eu lui. Poate el mie. Despre Ion știe toată lumea că e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că, atât eu, cât Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri”, a mai spus sportivul.

Dezvăluirile lui Nastase nu s-au încheiat aici, vedeta tenisului a vorbit și despre un lucru care îl va lega pe veci de Ion Țiriac.

M-a întrebat Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi apoi mi-a zis> M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: > Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”

Țiriac și Năstase, rude prin alianță

Cei doi sportivi legendari nu sunt numai prieteni, ci și rude. Țiriac a botezat-o pe una dintre fiicele lui Năstase, pentru ca, mai apoi, cel din urmă să fie naș de cununie la nunta lui Ion Ion Țiriac cu Maria Marinescu.

“Prietenul meu e naşul fiicei mele, Charlotte, care locuiește în Statele Unite, deci nu are de ce să-şi facă cineva vreo grijă pe tema asta. Nașul ei o iubește și îi este aproape”, a mai spus vedeta, conform sursei precizate.

Cei doi jucători legendari au împreună și o colaborare pe plan profesional. Este vorba despre Arena Centrală de tenis ”Ţiriac – Năstase”, de lângă Otopeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI