Ion Țiriac a luat împrumut de la Ilie Năstase. Ce a putut să își cumpere de toți banii

Ilie Nastase si Ion Tiriac au plecat de la zero in cariera lor

Ion Țiriac a luat împrumut de la Ilie Năstase. Ce a putut să își cumpere de toți banii. Totul s-a întâmplat la începutul carierei celor doi mai sportivi. Despre ce este vorba, citiți în articolul de mai jos.

Ilie Năstase l-a împrumutat pe Ion Țiriac cu bani. Ce i-a spus când i-a dat suma respectivă. Miliardarul a rămas mut

Ion Țiriac a luat împrumut de la Ilie Năsase. Ce a putut să îți cumpere de toți banii împrumutați, citiți în rândurile de mai jos. Viața sportivă lui Ion Țiriac este legată de-a lui Ilie Năstase, cei doi având amintiri incredibile de la începuturile carierei lor. Nu au fost copii de bani gata și au luptat cu greu să ajungă unde au ajuns.

Ion Țiriac, 81 de ani, crede că jucătorii din ziua de azi au o viață mai bogată, însă asta nu o face mai frumoasă ca a sportivilor din generația lui. Ion Țiriac și Ilie Năstase au făcut sacrificii multe pentru a ajunge și a juca la turneele de tenis. Tocmai aceste sacrificii le-au făcut viața frumoasă.

În tinerețe, Țiriac și Ilie Năstase puneau mână de la mânî ca să poată mânca

Astfel, fostul membru al naționalei de Cupa Davis a povestit un episod rupt parcă din filme și care a avut loc înaintea unui meci din competiția inter-țări, când tenismenii români rămaseseră fără bani. Atunci, om cu inițiativă, Ion Țiriac a făcut o chetă pentru mâncare, iar Ilie Năstase nu a fost deloc darnic.

Pare incredibil, însă Ion Țiriac împreună cu alți jucători de tenis, printre care și Ilie Năstase, erau nevoiți să pună mână de la mână pentru a cumpăra mâncare, în ceea ce s-ar putea numi epoca de început a tenisului mare.

Cum s-a întâmplat totul

Astfel, atunci când i-a cerut bani de pizza lui Ilie Năstase, replica primului lider ATP l-a lăsat cu gura căscată pe Ion Țiriac: ”Vorbeam cu Ilie şi zicea că ăştia nu au jumătate din viaţa pe care am avut-o noi.

Când am jucat Cupa Davis, bani de tren nu ne-au dat. Săptămâna dinainte jucasem şi prost şi nu primisem ăia 50 de dolari pe care trebuia să îi primim. Îi spuneam seara lui Năstase să scoată banii pentru cină. Îmi răspundea: Băi, Ţiriac, ştii că nu am. Strângeam banii, de câte pizze avem? De 5. Câţi suntem? 12. Şi mâncam ăia 12 alea 5 pizze şi a doua zi iar ne antrenam”, a povestit Ion Țiriac la TVR 2.

Ce au pățit cei doi la un turneu în Italia

La rândul lui, Ilie Năstase a povestit și el amintiri cu prietenul său Ion Țiriac, spunând că au plecat de la zero. Își cumpărau conserve pentru a mânca la turnee și au ajuns chiar să doarmă pe o plajă din Italia pentru a putea participa la un turneu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI