Ilie Năstase, reacție halucinantă despre bătaia dată Ioanei Năstase. Aproape că o face mincinoasă pe soție

Ilie Năstase, reacție halucinantă despre bătaia dată Ioanei Năstase. Aproape că o face mincinoasă pe soție
Ilie Năstase, replică după bătaia dată soției Ioana. Neagă în continuare acuzațiile

Deși nu în mâinile lui se află decizia de a mai forma un cuplu acum, Ioana fiind la acest moment separată de Ilie Năstase, fostul tenismen a ieșit la declarații pentru a atinge controversatul subiect, la scurt timp după ce și soția a dat primul interviu după ce a acuzat că a fost agresată de partener. „Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”, povestea femeia atunci. „Într-o relație oamnii se mai ceartă”, a declarat Năstase acum, menționând că gravitatea problemei a fost inventată de presă, deci și că soția exagerează în declarații, știrile fiind făcute pe baza informațiilor oferite de aceasta.

Ilie Năstase, primul interviu despre bătaia dată Ioanei Năstase

„Mi-am dorit să ies de acolo teafără. Chiar îmi tremură și acum picioarele”, mărturisea Ioana Năstase. Femeia ar fi fost lovită în 8 ianuarie 2021, în vila de lux a soțului, localizată în nordul Capitalei. Singura sa scăpare ar fi fost agenții de poliției. În seara cu pricina, în jurul orei 20.00, oamenii legii au primit un apel prin 112 de la Ioana, care acuza la telefon că este agresată fizic de soț. Echipajul de poliție a ajuns în doar câteva minute la casa cuplului.

„Pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok”, completa ea.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, Ioana a decis să nu depună plângere împotriva fostului tenismen. Agenții i-au oferit ocazia să completeze chiar și un ordin de protecție provizoriu, dar soția lui Ilie Năstase a considerat că nu este necesare.

„Totul a pornit de la o chestie banală. Era liniște și pace și deodată…Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare”, a mai spus ea.

Pe de cealaltă parte, și fostul sportiv a avut drept la replică. A negat acuzațiile. „Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase.

„N-a fost nicio problemă. Voi ați făcut-o, ziariștii și presa”

Primul lider din istoria ATP neagă în continuare incidentul și, mai mult, susține că ar fi fost inventat de presă: „N-a fost nicio problemă. Voi aţi făcut , ziariştii şi presa. Într-o relaţie oamenii se mai ceartă. N-a fost nici o bătaie. S-a exagerat ca de fiecare dată. Unele televiziuni au ţinut-o aşa şi două săptămâni.

Asta e la noi. Presa este cum este şi nu avem cum să o schimbăm. Presa a fost confiscată de securitate, economia a fost confiscată de securitatate şi n-ai ce să le faci. Ştirile care apar în occident şi virgula dacă e şi pe aia o pun. La noi se face de zece ori mai mare ştirea”, a spus el pentru Telekom Sport.

Un nou dosar l-ar putea duce pe fostul tenismen la închisoare

Un nou dosar penal îl poate duce pe Ilie Năstase în spatele gratiilor. În vara anului 2019, acesta a fost condamnat definitiv la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei. Așadar, dacă în următorii doi ani fostul tenismen va comite altă faptă penală, va trebui să execute ambele pedepse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI