Cristina Spătar a dat lovitura. Câţi bani va încasa pentru o cântare în Dubai EXCLUSIV

Cristina Spătar a dat lovitura. Câţi bani va încasa pentru o cântare în Dubai EXCLUSIV
Cristina Spătar a dat lovitura.

Artista a investit într-o rochie de scenă nouă, pentru a da bine la imagine. Aceasta va cânta și va fi prezentă în toate cele trei zile, cât durează evenimentul.

Cristina Spătar a dat lovitura

Într-o perioadă în care majoritatea concertelor din România s-au anulat, iar artiștii sunt nevoiți să se reinventeze iar, poate chiar și în alte domenii, Cristina Spătar se pregătește să participe la un eveniment care-i va rotunji veniturile cu o sumă tocmai bine-venită în aceste moment. Mai ales că vedeta își crește singură cei doi copii și locuiește cu chirie, într-un apartament spațios, unde cheltuielile nu sunt tocmai mici.  Potrivit propriilor mărturisiri făcute pentru Playtech.ro artista va pleca în Dubai, în cursul zilei de vineri, pentru trei zile, urmând a cânta la un festival de modă.

3.000 de euro pentru trei zile în Dubai

Chiar dacă va avea o singură cântare, Cristina Spătar are nclisă, în contractual semnat, prezența sa la toate cele trei zile ale evenimentului cu staiff, ce va avea loc la Dubai. Participarea sa îi va rotunji veniturile cu suma de 3.000 de euro. Și cum, potrivit obiceiurilor la astfel de evenimente ce au loc în Dubai, artiștii se întorc de acolo și cu cadouri semnificative de la șeicii bogați, artista nu va reveni, probabil nici ea în țara sa natală, cu mâinile goale.

S-a pregătit intens

Pentru a face o impresie cât mai bună, Cristina și-a pregătit intens participarea la un astfel de eveniment. ”Acum înregistrez o piesă pentru că sunt invitată la un festival de modă în Dubai și trebuie să mă duc cu ceva nou”, a spus aceasta. Totodată, artista și-a comandat o rochie nouă, ieri făcând o ultimă probă.

Din vila luxoasă, într-un apartament cu chirie

În urmă cu câțiva ani, pe când era căsătorită cu afaceristul Alin Ionescu, ducea o viață de prințesă lipsită de grija problemelor financiare. Însă, iată că de doi ani viața sa s-a schimbat. De la lux și opulență, artista a ajuns să își calculeze fiecare bănuț în parte pentru că acum stă în chirie și este nevoită să plătească la final de lună proprietarului o sumă de bani. Regina “R&B” a plecat în 2019 din vila luxoasă de pe Lacul Crevedia și de atunci stă cu chirie, asta după ce Alin Ionescu, fostul soț de care a divorțat în 2016 și cu care are doi copii.

”Nu mi-am cumpărat casă, dar m-am mutat într-un apartament mai mare cu patru camere. Mai aproape de oraș, în Băneasa, să pot ajunge mai repede la sală și la studiorile de televiziune”, mărtuisea aceasta pentru Playtech.ro.

De precizat este și faptul că vedeta spunea recent că își dorește să își achiziționeze o locuință prin credit, însă îi este destul de greu cu banii pentru avans. În prezent, ea trăiește și din economiile avute de pe vremea când îi mergea foarte bine pe plan profesional și din veniturile de la diverse joburi. Ca și alți artiști, vedeta a renunțat la extravaganțe și trebuie să fie cumpătată cu cheltuielile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI