Doliu pentru Cristina Spătar. Tatăl ei a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Doliu pentru Cristina Spătar. Tatăl ei a murit după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă
Cristina Spătar primește lovitură după lovitură

Cristina Spătar trece prin momente grele în aceste zile. Recent artista vorbea despre despărțirea de iubitul ei cu 21 de ani mai tânăr ca ea. După suferința provocată de această despărțire, acum are parte de o altă dramă. Tatăl artistei, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă, în cele din urmă a decedat.

Ghinionul o urmărește pe Cristina Spătar

Fire discretă și vorbind foarte rar despre relațiile ei, Cristina Spătar făcea recent un anunț. După o lungă peroadă în care au fost împreună, artista și iubitul aesteia, Tibi, s-au despărțit. Partenerul ei de viață, deși cu 21 de ani mai tânăr, a fost o prezență constantă în viața artistei. Din păcate, lucrurile nu au mai mers cum trebuie, așa că au decis să se despartă. Cristina Spătar nu a dat prea multe detalii, ci doar a confirmat la Antena Stars faptul că nu mai formează un cuplu.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba.

El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, anunța vedeta la Atena Stars.

Dar ghinioanele parcă o urmăresc pe vedetă. Nu cu mult timp în urmă Cristina Spătar și-a pierdut mama în lupta cu cancerul.

Artista primește lovitură după lovitură

În afară de acest moment delicat, se pare că în familia vedetei ghinioanele se țin lanț. Vedeta a povestit că unul din cele mai grele momente a fost când mama sa a fost diagnosticată cu cancer. Drama a fost cu atât mai mare, cu cât la puțin timp după, persoana cea mai dragă din viața ei avea să piardă lupta cu boala.

„Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente.

Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Cristina Spătar a primit lovitură după lovitură, având în vedere că și tatăl acesteia fusese diagnosticat cu o formă severă de cancer la gât. Acum totul a culminat și cu decesul acestuia. După o lungă suferință și luptă cu boala, bărbatul a decedat, iar ieri, pe 12 iunie, Cristina Spătar și-a condus tatăl pe ultimul drum.

Urmăriți Playtech.ro și pe