Boala gravă de care suferă Cristina Spătar. I-a apărut în urma unei răceli puternice

Boala gravă de care suferă Cristina Spătar. I-a apărut în urma unei răceli puternice
Boala grava de care sufera Cristina Spatar

În spatele zâmbetului ei se ascunde o adevărată dramă. Cristina Spătar a trecut prin momente cumplite înainte de a devenit mamă pentru prima dată. Ce boală gravă a avut faimoasa artistă. I-a apărut în urma unei răceli puternice.

Boala gravă de care suferă Cristina Spătar

Cristina Spătar a trecut prin momente cumplite după ce a născut. Frumoasa artistă și-a dorit foarte mult să devină mamă și, pentru că nu a reușit să rămână însărcinată pe cale naturală, șatena a apelat la fertilizarea in vitro pentru a-și vedea visul împlinit.

Se pare că regina R&B-ului românesc a avut anumite probleme de sănătate și s-a confruntat cu o afecțiune destul de severă. Cristina Spătar a mărturisit, acum ceva timp, în cadrul unei emisiuni televizate că are trompele uterine lipite, în urma unei răceli grave pe care nu a tratat-o la timp.

„Cred că Dumnezeu, cum să spun eu, a avut pentru mine șansa asta și mă bucur mult, mult de tot că am reușit să îmi îndeplinesc visul.

După moartea mamei mele, cel mai mare vis al meu a fost să devin mamă și când cei din Germania mi-au spus că nu pot deveni mamă decât cu ajutorul fertilizării, a fost un șoc.”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars.

Cristina Spătar s-a despărțit de iubitul ei mai tânăr cu 21 de ani

Celebra artistă a dovedit că este o femeie puternică și echilibrată, dar a avut foarte multe momente de cumpănă în viața ei.

După divorțul dureros de soțul și tatăl copiilor săi, Cristina Spătar se pare că nu are deloc noroc în dragoste. Artista s-a despărțit de iubitul ei Tiberiu Vărzaru. Frumoasa șatenă și afaceristul și-au spus adio și deși fanii au crezut că se vor împăca, cei doi nu au mai revenit la sentimente mai bune.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea.

Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.”, a declarat Cristina Spătar, în urmă cu doar două luni, când a vorbit despre motivele separării dintre ea și fostul ei partener de viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI