Cristina Șișcanu, în lacrimi de durere înainte să plece din țară. Adevăratul motiv pentru care participă la Survivor România

Cristina Șișcanu, în lacrimi de durere înainte să plece din țară

Cristina Șișcanu face parte din proiectul ”Survivor România” ce se va difuza pe Kanal D. Fosta prezentatoare de televiziune este în lacrimi înainte să plece din țară spre Republica Dominicană. Adevăratul motiv pentru care participă la emisiunea concurs.

Cristina Șișcanu, în lacrimi de durere înainte să plece din țară

Vedetele și oamenii obișnuiți încep supraviețuirea sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 20:00. Cei 20 de concurenți se pregătesc de filmări în Republica Dominicană, unde s-a filmat și ”Exatlon”. Emisiunea concurs va fi prezentată de Dan Cruceru, revenit în lumina reflectoarelor după câțiva ani de pauză.

Echipa vedetelor

  • Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni.

Echipa oamenilor obișnuiți

  • Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala, Emanuel Neagu si Andi Constantin.

Adevăratul motiv pentru care participă la Survivor România

Pregătirile sunt în toi, căci mai sunt doar câteva zile până când concurenții se vor despărți de familie și prieteni pentru o perioadă nedeterminată, totul depinzând numai de puterea lor de adaptare, puterea fizică și psihică, dar și de atitudinea lor față de colegi, cei din urmp putând să îi voteze pentru a pleca acasă.

Copleșită nu de tot ce va întâlni în Dominicană, ci de distanța dintre ea și fiica ei, Petra, este jurnalista. Cristina Șișcanu s-a filmat povestind fanilor ce emoții o încearcă înainte de plecare.

”Eu sufăr îngrozitor”

„Să știți că de foarte multe ori am încercat să fac acest video, dar nu am reușit fără să nu plâng, pentru că, fiind pe ultiam sută de metri, am avut foarte multe lucruri de făcut. Eu sunt foarte implicată în ceea ce privește familia și mă refer la partea organizatoritcă. Plus de asta, eu și Mădălin (n.r. soțul) avem o firmă și a trebuit să ne ocupăm de totul pentru a lăsa fiecare lucru în ordine. Am fost ocupată, iar acest lucru mi-a ținut mintea ocupată, dar cum începeam să mă relaxez un pic, mă bușea plânsul.

Cu câteva ore înaintea plecării spre Republica Dominicana. Lacrimi, zbucium, speranța, determinare…Sentimente amestecate. Imagini fără cosmetizări, brute, necenzurate. Priviți-le așa cum sunt. Am văzut acest filmuleț după ce a plecat Cristina. Mi-a fost foarte greu sa-l urmăresc …Tensiunea e și mai mare pentru ca nu pot lua legătura cu ea. Nu știu ce simte, prin ce stări trece. A plonjat deja intr-o experienta care va avea un rol semnificativ in viața ei. Sunt , așa cum realizați probabil, Madalin Augustin Ionescu . Pentru o perioada voi administra pagina și contul Cristinei . Vom trai împreuna emoțiile unui show de o duritate fără precedent. Sper sa fiți alături de ea pe tot parcursul acestuia! Am emoții mari ! “Survivor” începe in aceasta sâmbătă, la ora 20.00 ! Survivor Romania Kanal D Romania

Publicată de Cristina Siscanu Ionescu pe Marţi, 14 ianuarie 2020

Poate există mame care pleacă pentru o perioadă de lângă puii lor, eu însă sufăr îngrozitor. Știu că acolo va fi foarte greu, că nu vom avea mâncare, că vom face noi rost de ea, vom locui sub cerul liber. Mie mi se pare mai greu faptul că voi sta departe de Petra. Eu nu am putut să plec într-o vacanță doar cu soțul meu de când s-a născut ea”, spune Cristina Șișcanu.

”Banii…păi atunci rabdă”

Suferința nu a atins câțiva fani, aceștia scriindu-i în secțiunea de comentarii că nu a fost obligată să plece departe de familie, ci că a acceptat provocarea pentru bani.

”Nu a obligat o nimeni, dar aici este chestie de bani, dar ca si la exatlon sacrificiul si efortul plus conditiile sunt grele/ Pe bune?! Ai facut live sa plângi??! Da te ia cineva cu forța? A stai ..banii ,pai atunci răbda și mergi mai departe!”, i-au scris fanii.

Mădălin Ionescu a răbufnit

Mădălin Ionescu a sărit în apărarea soției sale, explicând cârcotașilor care o blamează pe soția sa pentru faptul că a acceptat să participe la ”Survivor România” pentru bani că valuta nu a fost un factor decizional în această privință.

„Banii nu au stat vreo clipa la baza acestei decizii. Multumim lui Dumnezeu, chiar avem cu ce trai. Putea sa stea liniștita acasă . Așa cum a spus, a fost decizia ei . A vrut sa-și testeze limitele și sa facă parte dintr-o experienta foarte puternica. Cristina are o rezistența ieșită din comun. Mai greu decât acest show… a fost sa se despartă de Petra. E simplu. Intre ele este o legătura extrem, extrem de solida. Și ..da, sunt Mădălin Ionescu”, a scris Mădălin Ionescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI