Dan Cruceru suferă enorm, înainte de plecarea la Survivor. Iată ce se întâmplă cu noul prezentator de la Kanal D

Dan Cruceru suferă enorm, înainte de plecarea la Survivor. Iată ce se întâmplă cu noul prezentator de la Kanal D
Dan Cruceru suferă enorm, înainte de plecarea la Survivor

Dan Cruceru, noul prezentator al emisiunii Survivor de la Kanal D, suferă enorm înainte de plecarea în Republica Dominicană. Cel mai așteptat reality show al anului 2020 se va filma în Republica Dominicană și îi va supune pe concurenți unor încercări teribile. Ce se întâmplă cu Dan Cruceru și care este motivul pentru care suferă?

Dan Cruceru despre provocarea de a fi noul prezentator Survivor: ”Inițial eram hotărât să nu merg”

Vedeta TV, blogger de parenting, influencer, om de afaceri, pasionat de sport și tatăl a doi copii minunați, Dan Cruceru, a scris un nou articol pe blogul său în care le povestește fanilor ce înseamnă pentru el această nouă provocare. Prezentatorul de la Kanal D a mărturisit că deși și-a dorit din totdeuna să fie prezentator, era cât pe ce să renunțe la oferta primită deoarece s-a gândit că asta însemană să-și lase șoția și copiii acasă pentru cinci luni.

dan cruceru, noul prezentator survivor
Dan Cruceru despre provocarea de a fi noul prezentator Survivor

”În sufletul meu, s-au întâmplat lucruri. Inițial eram hotărât să nu merg în Dominicană. Sincer! Aș fi lăsat prea multă dragoste și prea mult bine acasă. Clar!…Deși ți se rupe sufletul, a-ți sacrifica visurile pentru copii nu este soluția de a fi fericit. Ci trebuie să faci și lucruri doar pentru tine. Îmi iubesc copiii enorm, îmi va fi foarte greu fără ei, dar urmează câteva luni doar despre mine. Pentru că, peste ani, aceiași copii vreau să fie mândri de tatăl lor și profesional”, a scris Dan Cruceru pe blogyl său.

De asemenea, prezentatorul Survivor le-a mai dezvăluit fanilor că a primit de la producători acceptul de a-și aduce familia în Republica Dominicană pentru zâteva zile, într-o vacanță.

Iată lista completă a vedetelor care vor participa la Survivor 2020:

  • Elena Ionescu, fosta solistă Mandinga
  • Ruby, cântăreață. A mai apărut în reality-show-urile Asia Express și Sunt celebru, scoate-mă de aici.
  • Asiana Peng, gimnastă, a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares
  • Gratiela Duban, actriță și soția actorului Andrei Duban.
  • Cristina Siscanu, vedetă Kanal D, soția lui Mădălin Ionescu.
  • Bogdan Vladau, devenit cunoscut după ce a participat în emisiunea Vara ispitelor de la Pro TV, în anii 2000, în calitate de „ispită”.
  • Augustin Viziru, actor. A apărut în mai multe seriale, printre care Lacrimi de iubire, Regina sau Pariu cu viața, de pe Acasă TV, dar și în producția HBO, Umbre.
  • Lino Golden (Radu Cârstea), artist. Face parte din echipa Golden Boy Society, înființată de Alex Velea
  • Cezar Juratoni, pugilist, multiplu campion național la juniori, tineret și seniori. Are în palmares 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.
  • Mihai Onicas, fotbalist. A jucat la Steaua București și Universitatea Cluj. A făcut parte din toate loturile naționale la categoria Juniori.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI