15 dec. 2020 | 20:36

Cum a aflat Cristi Borcea că are covid-19, de fapt. Afaceristul a ajuns la spital cu ambulanța după ce i s-a făcut rău

Știri generale
Cum a aflat Cristi Borcea că are covid-19, de fapt. Afaceristul a ajuns la spital cu ambulanța după ce i s-a făcut rău
Cristi Borcea, in staare grava la spital

În cursul zilei de azi. Cristi Borcea, soțul Valentinei Pelinel, a aflat că este pozitiv la coronavirus. Fostul patron al echipei Dinamo a fost dus cu ambulanța la spital, unde a fost ventilat. Acesta respira cu probleme și medicii s-au temut pentru ca nu cumva starea să se agraveze. Conform surselor noastre, medicii s-au gândit chiar să îi administreze și plasmă.

Cristi Borcea, de urgență la spital

Cu toate că sursele Impact.ro ne-au confirmat că vedeta este internată pe secția de Chirurgie cardio-vasculară de la etajul 5 a Spitalului Floreasca, afaceristul a ținut să nege problemele pe care le are pentru Libertatea.ro. Acesta a oferit o scurtă declarație în care a refuzat să divulge faptul că este internat. În prezent, Cristi Borcea este tratat de renumitul medic Șerban Brădișteanu, șeful secției, acesta fiind de altfel chiar cel care i-a montat stenturile la inimă în urmă cu 8 ani, când s-a operat.

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020″, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.ro, după ce Impact.ro a prezentat în exclusivitate informația că fostul patron este în spital, dar și că are covid-19.

Informația mai sus prezentată a fost confirmată de 5 surse diferite ale Impact.ro care susțin că soțul Valentinei Pelinel este internat, iar acestea provin din medii diferite: apropiați ai familiei, oameni din fotbal și surse medicale. Din motive jurnalistice, preferăm să le protejăm identitatea și să vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii, să trageți concluzia celor prezentate în acest articol. În plus, informația cum că Borcea a ajuns la spital a fost confirmată, pe surse, și de către publicația Spynews.

Mai jos aveți, în continuare, informația inițială prezentată în exclusivitate de Impact.ro și vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile despre starea de sănătate a lui Cristi Borcea. Să nu uităm că acesta s-a mai operat și în trecut în mare secret, dar a și făcut nunta cu Valentina Pelinel tot în secret, departe de ochii curioșilor.

Cristi Borcea are covid-19

Cristi Borcea a trecut prin momente critice din cauza noului coronavirus. Omul de afaceri a ajuns în cursul zilei de azi, 15 decembrie, la spitalul Floreasca din Capitală, unde s-a aflat în stare gravă pentru câteva ore. Fostul șef de la Dinamo, Cristi Borcea, nu mai putea respira singur. Preț de câteva clipe, acesta a avut nevoie de ventilație mecanică, după cum au anunțat sursele Impact.ro. Medicii au reușit să îl stabilizeze. Pe seară, starea de sănătate a afaceristului s-a îmbunătățit după ce medicii au făcut tot posibilul să îi amelioreze starea.

Cristi Borcea este unul dintre cei care și-au pus amprenta în fotbalul românesc după Revoluție. El a condus mulți ani echipa din ”Ștefan cel Mare”, și anume, Dinamo. Sub conducerea sa, trupa a câștigat patru campionate, șase Cupe ale României, dar și două Supercupe ale României. Amintim că Cristi Borcea are nouă copii din trei mariaje. Acesta a povestit că vrea să-și ducă viața în liniște, departe de stres.

„Vreau să-mi cresc familia, nu să conduc lumea. Întotdeauna m-a inspirat Napoleon Bonaparte. Mi-a plăcut istoria și am vrut să fac și eu lucruri mari, de când eram foarte tânăr. Totuși, îmi place viața, de aceea m-am retras din fotbal unde este stres continuu și din cauza căruia mi-am riscat viața atât de mult. Îi las pe alții să fie ei Napoleon Bonaparte la nesfârșit, să conducă lumea, eu nu mai vreau, am copii de crescut!”, a declarat fostul acționar dinamovist.

Și Anamaria Prodan a fost bolnavă de covid-19

Recent, un alt om din fotbal a fost testat pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre impresara Anamaria Prodan. Aceasta a povestit calvarul prin care a trecut.

„A fost greu, cumplit. Astăzi mă simt mult mai bine, dar a fost cumplit. Nu mă așteptam ca pe mine să mă răpună ceva. Problemele cumplite sunt atunci când simți că nu poți să respiri, în momentul ăla intervine panica. Imediat după am fost la spital, mi-au verificat plămânii, apoi am stat frumos acasă liniștită, am făcut perfuzii cu toate vitaminele, am urmat schema asta pe care medicii lui Gigi Becali au făcut-o și care a dat roade pe fiecare pacient.

Astăzi sunt OK, pot să mă ridic, pot să merg. Crede-mă că am stat în pat cât n-am stat toată viața mea. Astăzi e a 9-a zi și abia acum pot să respir și să vorbesc cât de cât normal. Pentru mine a fost cumplit, nu am găsit încă doi pacienți care să aibă aceleași simptome. E incredibil”, a declarat aceasta la GSP Live. Din fericire însă, Anamaria Prodan s-a vindecat de virusul care face ravagii în întreaga țară.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro