29 sept. 2023 | 15:50

Cove a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu. Dezvăluirea momentului în showbiz. Ce spune despre divorțul ei de Ashraf VIDEO EXCLUSIV

Monden
Cove a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu. Dezvăluirea momentului în showbiz. Ce spune despre divorțul ei de Ashraf VIDEO EXCLUSIV
Cove a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu. Dezvăluirea momentului în showbiz. Ce spune despre divorțul ei de Ashraf VIDEO EXCLUSIV

Gabriel Coveșeanu a dat frâu liber amintirilor și a făcut dezvăluiri incendiare. Celebrul prezentator TV a vorbit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre relația secretă cu Oana Zăvoranu. Vedeta a recunoscut că între ei a fost o poveste de dragoste frumoasă, care i-a lăsat un gust plăcut și de care își va aminti mereu cu drag.

Cove, amintiri despre relația cu Oana Zăvoranu

În exclusivitate pentru Playtech Știri, Cove a vorbit despre relația lui cu Oana Zăvoranu. Deși au trecut ani buni de când s-au iubit, își amintește și acum că povestea lor a fost una frumoasă, care le-a marcat plăcut perioada tinereții.

Întrebat dacă știe prin ce trece acum Oana Zăvoranu, având în vedere că se confruntă cu un divorț, prezentatorului i-a fost greu să își spună părerea. Crede că fosta lui iubită s-a schimbat mult între timp și nu o mai cunoaște cu adevărat.

„Noi ne-am cunoscut acum mulți ani, a fost o perioadă frumoasă, apoi fiecare a mers pe drumul lui. Mi-e greu să mă gândesc acum, să emit judecăți de valoare despre Oana de astăzi, pe care eu nu o cunosc”, ne-a mărturisit Cove.

Prezentatorul TV a explicat clar că nu poate vorbi despre Oana Zăvoranu din prezent, pentru că nu mai este cea pe care o știa acum 20 de ani. Deși s-au mai întâlnit pe parcurs, nu s-au apropiat, motiv pentru care nu știe cum reacționează vedeta în situații critice, cum ar fi un divorț.

„Mi-e greu să vorbesc despre niște oameni pe care i-am cunoscut acum 20 de ani. Pentru că noi, ca oameni, ne schimbăm, suntem alții. Eu, dacă te cunosc pe tine acum și mă întreabă cineva peste 20 de ani ce părere am despre tine, eu nu știu cum evoluezi tu.

Nu știi ce este în sufletul fiecărui om, cum a evoluat povestea lui de viață, ce s-a întâmplat cu el. E foarte greu să apreciezi”, ne-a spus, în exclusivitate, Cove.

Relația lor de atunci a fost una cât se poate de serioasă. S-au cunoscut, s-au plăcut și lucrurile au evoluat rapid, motiv pentru care chiar s-au mutat împreună la scurt timp.

A înșelat sau nu Cove

Tot pentru Playtech Știri, Cove a recunoscut, în exclusivitate, dacă a înșelat sau a fost înșelat de-a lungul relațiilor sale. Prezentatorul TV a dezvăluit că niciodată nu și-a controlat partenerul și nu s-a stresat să afle dacă i-a fost infidel.

Vezi și: Cum a fost Cove lovit de mașină. Vedeta Prima TV a povestit toată drama

Cât despre el, a mărturisit că a preferat să plece atunci când nu s-a mai regăsit lângă persoana din viața lui. Dacă a avut un motiv pentru care să plece sau a găsit pe altcineva mai bun, a ales să pună stop relației și să își vadă de viața lui, în loc să joace la două capete.

„Nu știu dacă am fost înșelat, nu m-a interesat niciodată să verific. Știu doar că, în viața mea, când lucrurile nu au mai mers, ceva nu mi-a mai convenit sau am avut o altă opțiune, am spus STOP. Decât să complici lucrurile, nu mai bine le simplifici?”, a mai spus Cove.

Cât despre gelozie, prezentatorul a mărturisit că a lucrat constant la acest capitol. A încercat să aibă încredere în partener, dar mai ales în el, și să înțeleagă că femeia din viața lui este cu el pentru că vrea. Astfel, a reușit să stea departe de acest obicei.

„Am încercat să mă cultiv în zona aceasta, să nu-mi dau motive să fiu gelos. Gelozia, din punctul meu de vedere, nu te ajută cu nimic și nu aș putea trăi în gelozie.

E o chestiune care te macină și îți face rău. Oricât de mult susții tu că ții la persoana aia, gelozia îți va face rău. Dacă ești cu mine acum, e pentru că vrei asta. Dacă nu ai mai vrea să fii cu mine, ai merge pe alt drum”, ne-a mai declarat Cove.

Când începe Cursa iubirii

Prezentatorul a vorbit despre emisiunea care va avea premiera pe 30 septembrie. Este un reality-show în care Gabriel Coveșeanu are mare încredere. A dezvăluit că cei care s-au înscris în cursă vor fi supuși celor mai grele probe, care îi vor ajuta să își dea seama dacă sentimentele lor sunt reale.

Te-ar putea interesa și: Cine sunt cele 12 cupluri de concurenți de la Cursa Iubirii. Formatul original care va revoluționa România

„Toți se iubesc și au venit la reality-show-ul «Cursa iubirii» pentru a-și consolida cuplul și pentru a-și rezolva problemele. Ce nu se așteaptă însă concurenții, este să dea de greu, să fie supuși unor teste dificile, să locuiască în mijlocul naturii sau să-și testeze, alături de partener, dexteritatea și concentrarea în condiții foarte dificile.

Va fi un reality-show pe cinste.”, a spus Cove, conform unui comunicat de presă transmis de postul TV pentru care lucrează.

Cât despre premiul cel mare, acesta este de 15.000 de euro. Acești bani le vor motiva și mai tare pe cele 12 cupluri să dea tot ce au mai bun, ca să plece acasă cu impresionanta sumă.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Suma pe care au primit-o Andrei Ursu și Vlad Condurache pentru participarea la Asia Express 2024! Antena 1 i-a umplut de bani în trei săptămâni
EVZ.ro
Rux și Opulență, refuz pentru Survivor România. Culisele afacerii
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum a ajuns Oana Zăvoranu la vrăjitoare. Cine a convins-o că i se fac farmece
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva de disciplină”
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro